آموزش سئو سیر تا پیاز + ترفندهای ناب سئو ❤️

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. آموزش
  4. chevron_right
  5. آموزش سئو سیر تا پیاز + ترفندهای ناب سئو ❤️
آموزش سئو-جنرال سئو

آموزش سئواز صفر تا صد

آموزش سئو از سیر تا پیاز کاملا رایگان و حرفه ای به همراه ترفندهایی که به شما قول می دهم تاکنون در هیچ جایی نشنیده اید و به سرعت می تواند سایت شما را مثل بمب منفجر کند و در صدر نتایج گوگل با قدرت ظاهر شوید. برای گذراندن یکی از بهترین دوره های رایگان آموزش سئو از صفر تا صد تا انتهای مقاله را با تامل مطالعه کنید.

من حسن واحدی پور هستم مالک سایت جنرال سئو و این جا هستم تا به شما کمک کنم با سئو تخصصی وب سایت خود درآمدتان را چندین و چند برابر کنید.

نمونه این دوره آموزش سئو رایگان را در هیچ جای دیگر مشاهده نخواهید کرد پس حتما با دقت مطالعه کنید و نکات مهم را یادداشت نمایید و بلافاصله در وب سایت خود اجرا کنید.

قبل از این که آموزش سئو را از مقدماتی تا پیشرفته شروع کنیم لازم است بگویم که اگر به تازگی با این حرفه آشنا شده اید به شما تبریک بگویم زیرا با یکی از پر در آمد ترین شغل های دیجیتال مارکتینگ و شاید هم یکی از پر درامد ترین شغل های دنیا  آشنا شده اید و هم اکنون آموزش سئو را از ابتدا تا انتها رایگان بگذرانید.

من از وقتی که سئو را شروع کردم اوضاع مالی ام روز به روز بهتر شده است. اگر شما هم تصمیم خود را گرفته اید که این شغل را حرفه ای شروع کنید این آموزش می تواند کمک زیادی به شما بکند.

سئو چیست؟ و چرا آموزش سئو ببینیم؟

به دنیای سئو خوش آمدید. سئو به معنای بهینه سازی صفحات وب سایت برای دیده شدن در نتایج برتر موتورهای جستجو در اینترنت است. اما از آن جایی که در کشور عزیزمان ایران گوگل از محبوبیت بسیار بالایی برخودار است و کمتر کسی از موتورهای دیگر استفاده می کند ما در اینجا به شما یاد می دهیم که صفحات سایت را برای نتایج برتر گوگل بهینه سازی کنید.

زمانی که شما در نتایج برتر گوگل باشید مسلما بازدید کننده های سایت شما به شدت افزایش پیدا می کند و بنابراین درامد شما هم به شدت بالا می رود. اما یک نکته بسیار مهم این که شما چه کلمه ای را باید سئو کنید تا برای شما فروش ایجاد کند؟ این نکته از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا سئو کردن کلمات بی ارزش هیچ چیزی برای شما جز هزینه و صرف زمان نخواهد داشت.

علم  سئو دارای هیجان و جذابیت بسیار بالایی است به همین دلیل هر سئوکار علاوه بر دانش بیس سئو، استراتژی ها و تکنیک های مخصوص به خود را دارد که با سرعت بیشتری در نتایج گوگل ظاهر می شود.

توجه: این مقاله همیشه در حال آپدیت و به روز رسانی است به همین دلیل بعد از مطالعه مقاله مجدد به آن سر بزنید و از نکات ناب و منحصر به فرد جنرال سئو استفاده کنید.

تا حالا شده کلمه ای را داخل گوگل سرچ کنید و در صفحه اول سایت های مختلف نشان داده شود؟ تمامی این سایت های صفحه اول سایت هایی هستند که با دانش سئو به صفحه اول رسیده اند و پشت آن زحماتی بوده و هم اکنون در آمد بسیار بالایی نیز برداشت می کنند. شما با مطالعه این مقاله قرار است کلمات و صفحات سایت خود را به صفحه اول بکشانید و هرچقدر به لینک یک صفحه نزدیکتر شوید مسلما درآمد شما و بازدید کننده های سایت شما افزایش پیدا می کند. به همین دلیل می خواهم آموزش افزایش سئو سایت را با هم پیش ببریم.

در واقع با این کار شما به هدف خود رسیده اید. ولی کمی باید صبر داشته باشید سئو راه یک شبه نیست اما با استراتژی های قوی می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن به صفحات اول برسید.

بگذارید یک مثال بزنم ببینید چطور ممکن است شما به درآمد عالی با سئو برسید. فرض کنید شما یک محصولی دارید مثلا یک دوره آموزشی و یا یک محصول دیجیتالی شاید هم یک محصول فیزیکی. محصول شما ماهانه 50 هزار در گوگل بازدید کننده دارد و قیمت محصول شما فقط 50 هزار تومان است اگر رتبه خوبی داشته باشید و حداقل 10 هزار تا از این بازدید کننده ها به وب سایت شما بیایند و از این 10 هزار نفر در بد بینانه ترین حالت فقط 2 هزار نفر محصول شما را خریداری کند شما در ماه 100 میلیون تومان از آن محصول فروش داشته اید. (پول کمی نیست)

پس حتما ارزش صفحه اول گوگل را فهمیدید و متوجه شدید چرا وب سایت های مختلف در تلاش هستند که خود را به صفحه اول گوگل برسانند.

اما لازمه که بگم شما باید علم سئو را بلد باشید و به راحتی نمی توانید بهترین رتبه های گوگل را از آن خود کنید.

پیش نیاز آموزش سئو چیست؟

از زمانی که آموزش سئو را شروع کردم یکی از سوالاتی که مدام پرسیده میشد این است که پیش نیاز دوره سئو چیست؟ آیا باید برنامه نویسی بلد باشم؟ آیا باید طراحی سایت بلد باشم؟ یا هر چیز دیگری. در پاسخ باید بگم که برای یادگیری آموزش سئو هیچ پیش نیازی لازم نیست! پس با خیال راحت آموزش را پیش ببرید هر سوالی هم داشتید در قسمت نظرات بپرسید در سریع ترین زمان ممکن پاسخ خواهم داد.

آیا سئو شغل است و درآمد یک سئوکار در ماه چقدر است؟

بله سئو یک شغل بسیار با کلاس و جذابی است و هر چقدر به جلو می رویم نیاز کسب و کارها، به سئو کار چندین و چند برابر می شود. الان زمان بسیار مناسبی است برای یادگیری این شغل و یک فرصت بسیار طلایی برای شما است زیرا هم اکنون تقاضا بسیار زیاد است و ما سئوکار خوب به ندرت داریم. ( حضرت علی (ع): الفرصه تمر مر السحاب: فرصت ها همانند ابر در حرکت هستند)

در آمد یک سئو کار بسته به میزان تخصص او و رزومه ای که در دست دارد است. اما حداقل درامد یک سئوکار در ماه از 8 میلیون تا 100 میلیون و حتی خیلی خیلی بیشتر است.

درآمد سئو در خارج از کشور

حتی بسیاری از سئوکارهای مطرح برای سایت های خارجی سئو می کنند با این که خود در ایران زندگی می کنند. در آمد سئو در خارج از کشور به صورت دلاری و یورویی است و به صورت ساعتی پرداخت می شود و قیمت هر ساعت بسته به تخصص شما از یک میلیون و پانصد هزار تومان شروع می شود.

سئو روی کلمه یا جمله

سئو هم روی کلمه و هم روی جمله انجام می شود و معمولا سئو روی کلمه بسیار مشکل تر از سئو روی جمله است مثلا شما سرچ می کنید آموزش سئو و سایت هایی در گوگل نمایش داده می شود این افراد روی کلمه آموزش سئو سایت خود را بهینه کرده اند.

سئو روی جمله مثلا خرید گوشی آیفون 13 رنگ مشکی خب مسلما سئوی این جمله از سئوی کلمه خرید گوشی بسیار آسان تر است اما یک نکته بسیار مهم، سئو جمله گرچه بازدید کمتری دارد اما 80 درصد افرادی که این جمله را سرچ می کنند خریدار این مدل گوشی با این رنگ هستند و مطمئنا به خرید منجر می شود.

انواع سئو و اصطلاحات آن

در مسیر سئو شما با اصطلاحات و انواع مختلفی آشنا می شوید که در این مقاله من به آموزش اصطلاحات سئو نیز پرداخته ام که نکته ای مبهم نماند. برخی از اصطلاحات سئو به شرح زیر است:

  1. سئو داخلی (on page)
  2. سئو خارجی (off page)
  3. سئو کلاه سیاه
  4. سئو کلاه خاکستری
  5. سئو کلاه سفید

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی به زبان ساده یعنی کلیه فعالیت هایی که شما داخل سایت خود انجام می دهید که سبب می شود شما رتبه بسیار خوبی در نتایج گوگل بگیرید.

سئو داخلی شامل چه چیزهای می شود

  1. ساختار url ها ( همان آدرس اینترنتی هر صفحه)
  2. لینک های داخلی
  3. توضیحات متا
  4. تگ های h1 و h2
  5. تصاویر و سئو تصاویر
  6. سرعت لود سایت
  7. نقشه سایت و یا به اصطلاح سایت مپ
  8. محتوا و مطالب وب سایت شما
  9. دسته بندی ها
  10. برگه ها
  11. کاربری آسان
  12. و بسیاری از موارد دیگر که همگی را به شما خواهیم گفت.

با بهینه کردن موارد فوق یعنی سایت شما آماده دریافت بهترین نتایج است و از نظر سئو داخلی شما مشکلی ندارید.

سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی هر آن چه که مربوط به سئوی خارج از سایت شما می شود. شما باید بیرون از سایت خود مواردی را انجام دهید که نتیجه آن می شود افزایش رتبه شما در نتایج گوگل این موارد به شرح زیر است:

  1. ایجاد بک لینک
  2. ایجاد رپورتاژ
  3. وبلاگ نویسی
  4. فعالیت در شبکه های اجتماعی
  5. کامنت گذاشتن
  6. برند سازی
  7. ارتباط با دیگر برندها
  8. و خیلی چیزهای دیگه که قراره همه رو به شما بگم.

 

سئو کلاه سفید چیست؟

سئو کلاه سفید (White Hat Seo) یعنی شما گوش به فرمان گوگل هستید و سایت خود را طبق قوانینی که گوگل اعلام کرده است سئو می کنید و هیچ کار اضافه ای انجام نمی دهید. ( سئو طبق قوانین گوگل) بسیار عالی و بدون ریسک است و شما اطمینان دارید که گوگل شما را هیچوقت جریمه نمی کند. اما دیر به هدفتون می رسید.

سئو کلاه خاکستری چیست؟

سئو کلاه خاکستری (Gray Hat Seo) یعنی شما گوش به فرمان گوگل هستید و تمام قوانین را انجام می دهید اما کمی هم شیطنت می کنید و یواشکی کارهایی انجام می دهید که گوگل تشخیص نمی دهد و به شما رتبه بیشتری می دهد. معمولا سئو کارها این روش را پیش می برند.

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه (Black Hat Seo) یعنی شما کلا تو جاده خاکی هستید و به هیچ کدام از قوانین گوگل پایبند نیستید و دارید به صورت کامل گوگل را دور می زنید این روش از سئو بسیار پر ریسک است چون گوگل به محض این که متوجه خطاهای شما بشود همان صفحه ای را که تقلب کرده اید را به اصطلاح پنالتی می کند و آن صفحه را از نتایج گوگل حذف می کند.

ما سعی میکنیم تمام اصول سئو کلاه سفید را به شما بگوییم و به عنوان چاشنی سئو کلاه خاکستری را هم اضافه می کنیم تا در مدت زمان کوتاهی شما به نتایج برتر گوگل برسید.

حال باید بدانید که این اصطلاحات مختلف سئو شامل چه چیز هایی می شود.

سئو کلاه سفید شامل موارد زیر است

  1. محتوای یونیک و با کیفیت
  2. لینک سازی داخلی باکیفیت
  3. لینک های طبیعی
  4. توجه کامل به کاربر پسند بودن
  5. افزایش کیفیت مطالب
  6. بهینه کردن تصاویر
  7. مرتب کردن کل سایت به صورت صحیح و…

سئو کلاه سیاه شامل موارد زیر می شود

  1. لینک سازی عجیب و غریب مخالف اصول گوگل
  2. گول زدن گوگل و تشبیه کردن لینک های ساختگی به طبیعی
  3. محتوا سازی برای گول زدن گوگل
  4. توجه نکردن به کیفیت
  5. استفاده از کامنت های ساختگی
  6. استراتژی عجیب و غریب مخالف قوانین
  7. استفاده از مزرعه لینک و…

خب در صورت اول یعنی سئو کلاه سفید شما کاملا از نظر گوگل بچه سر به راهی بودی و گوگل هم به مرور زمان شما را در نتایج خود نشان می دهد.

اما به محض تشخیص این که شما برای صفحات خود از طریق استراتژی کلاه سیاه استفاده کرده به سرعت صفحات نامعتبر را از نتایج گوگل حذف می کند و از ایندکس شدن مطالب جدید شما جلوگیری می کند.

ولی از آن جا که اگر فقط و فقط سئو کلاه سفید پیش بروی ممکن است مدت ها منتظر باشی تا رتبه های خوب بگیری زیرا رقیبان شما به سئو کلاه سفید بسنده نمی کنند. اینجا است که نوبت شما است که یه خورده جاده خاکی بری و به صورت بسیار مخفی در بین راه از سئو کلاه سیاه استفاده کنی.

نتیجه این کار می شود سئو کلاه خاکستری. فکر می کنم منظورمو به طور کامل متوجه شدید.

شناخت لینک و بک لینک

در طول مقاله ما چندین بار کلمه لینک را آوردیم اما واقعا لینک چیست؟ خیلی ساده خواسته باشم به شما بگم یعنی شما یکی از کلمات داخل متن را به وسیله سنجاق ویرایشگر کلاسیک در وردپرس لینک دار کنی و زمانی که داخل سایت روی کلمه مدنظر کلیک می شود شما وارد یکی دیگر از صفحات سایت می شوید. مثلا شما اگر روی کلمه جنرال سئو کلیک کنید وارد صفحه اصلی سایت می شوید.

خب حالا بک لینک چیست ؟ باید بهتون بگم ما در سایت مقاله ای مفصل برای بک لینک بارگزاری کرده ایم اما اگر بخواهم به طور خلاصه بهتون بگم بک لینک، یعنی همان لینک سازی خارجی که بیرون از سایت شما به صورت های مختلف قرار می گیرد و سایت هدف به شما لینک می دهد.

اگر بدانید این روش در سئو چقدر موثر واقع می شود حتما تمامی آموزش های مربوط به آن را مشاهده خواهید کرد. بک لینک اگر اصولی انجام شود می تواند سایت شما را به اوج خود برساند و اگر غیر اصولی انجام شود باعث افت رتبه شما و حتی جریمه شدن شما نیز می شود.

شما باید آموزش سئو از پایه تا پیشرفته را کاملا و اصولی یاد بگیرید تا در نهایت به آن چیزی که می خواهید برسید.

جریمه شدن و پنالتی شدن سایت

خیلی ها میگن سایت ما پنالتی شد پنالتی شدن سایت یعنی چی؟ پنالتی در فوتبال زمانی اتفاق می افتد که تیم حریف در محوطه جریمه خطا انجام دهد اینجا است که داور اخطار پنالتی می دهد یعنی داری می بازی دیگه الان گل رو میزنه. در گوگل هم بعضی از فعالیت های ما در محوطه جریمه است اگر داور که گوگله متوجه نشه که نوش جونتون هر خطایی که انجام بدی! اما اگر گوگل متوجه بشه دیگه کارت تمومه پنالتی همانا و حذف شدن صفحه شما از نتایج گوگل همانا ولی خوشبختانه گوگل صفحه اصلی رو جریمه نمی کنه و زیاد نگران صفحه اصلی نباشید.

کلمه کلیدی چیه؟

کلمه کلیدی چیست؟ این جمله هم برای شما آشنا است درسته؟ کلمه کلیدی همان کلمه ای است که کاربر برای پیدا کردن نیاز خود در گوگل سرچ می کند که اگر پیداش کنی چه انفجاری برای خودت رقم میزنی و چقدر خوب کاربران رو به سمت سایت خودت روانه می کنی.

انکر تکست=کلمه کلیدی اصلی=کلمه تارگت=کلمه کلیدی هدف=انکر اصلی=کلمه اصلی

انواع کلمات کلیدی

کلمه کلیدی یا همان انکر تکست انواع مختلفی دارد که آن ها را بررسی می کنیم که هم با اصطلاحات سئویی بیشتر آشنا بشید و هم این کلمات را خوب یاد بگیرید و استفاده کنید.

اگزکت مچ (Exact match) چیست؟

کلمه کلیدی اگزکت مچ یعنی همان کلمه کلیدی اصلی شما که می خواهید روی صفحه خود سئو کنید مثل کلمه آموزش سئو

برود مچ (broad match) چیست؟

برود مچ یعنی همان کلمه کلیدی اصلی شما اما به همراه یک پسوند یا پیشوند مثال: دوره آموزش سئو یا آموزش سئو رایگان

فیریز مچ (phrase match) چیست؟

فیریز مچ یعنی کلمه کلیدی اصلی شما در جمله مثال: بهترین دوره آموزش سئو در مشهد

کلمه کلیدی کوتاه (short tail) چیست؟

کلمات کلیدی کوتاه در واقع همان کلمات تک کلمه ای است که سئوی آن بسیار سخت تر از کلمات طولانی و متوسط می باشد. کلمه کلیدی کوتاه مثل: سئو، آموزش و…

کلمه کلیدی متوسط (Mid tail) چیست؟

کلمات کلیدی که نه کوتاه است و نه بلند و معمولا دو سه کلمه ای هستند که سئوی این کلمات کمی آسان تر از کلمات کوتاه است مثل: آموزش سئو مجانی، آموزش سئو مشهد. این کلمات بسیار هدفمند می باشد به همین دلیل پیشنهاد می شود حتما از این کلمات در سایت خود استفاده کنید.

کلمات کلیدی طولانی (long tail) چیست؟

کلمات کلیدی طولانی بسیار هدفمند و خوب است گر چه بازدید کمتری دارد اما فروش بیشتری برای شما ایجاد می کند مثلا دوره آموزش سئو حسن واحدی پور

این کلمات هم سئوی ساده تری دارد هم فروش بیشتری برای شما ایجاد می کند.

بخش های مهم سئو که باید یاد بگیرید

قبل از این که بریم سر شروع آموزش برای این که سر در گم نشوید و بدانید برای یاد گیری سئو چه بخش هایی را باید زود تر یاد بگیرید آن ها را به ترتیب مشخص کردم و هر قسمت را به وقت خودش توضیح می دهم که آموزش سئو را ساده تر یاد بگیرید و مسیر برای شما مشخص باشد. مهم ترین بخش های سئو خلاصه در پنج مورد زیر می شود:

  1. الگوریتم های گوگل (قوانینی که گوگل مشخص کرده است تا همه وب سایت ها از آن پیروی کنند)
  2. سئو تکنیکال
  3. سئو داخلی
  4. سئو خارجی
  5. سرچ کنسول

گرچه که دایره سئو بسیار گسترده است و نکات زیادی دارد ولی قسمت های مهمی که باید یاد بگیرید همین 5 مورد است علاوه بر این موارد هر نکته ای که یاد میگیرد شما را حرفه ای تر می کند و در مسیر سئو موفق تر می شوید.

آموزش سئو قسمت اول رفع خطاهای سایت ( آپدیت 1401/11/30)

خب تا این جا کمی با اصطلاحات سئو آشنا شدیم کلی اصطلاحات بیشتر هم داریم که اگه همشو اینجا بگم شاید کمی گیج بشید یه خورده راه بیفتید همه مطالب رو به شما خواهم گفت پس عجله نکنید. اگر واقعا میخوای متخصص سئو بشی بهترین آموزش سئو رو اینجا برات آماده کردم با زبان خیلی ساده تمام تجربیاتم رو انتقال میدم موارد این آموزش رو اجرا کن خواهی دید چه اتفاقی برای سایت خودت یا کارفرما میتونی رقم بزنی!

در قدم اول شما یا سایت خودت رو میخوای سئو کنید یا این که سایت کارفرما دست شما است. از این جا به بعد نگرانی نداشته باشید و هر سوالی هم براتون پیش آمد در قسمت نظرات بپرسید پاسخ دقیق به شما خواهم داد.

سایتی که الان دست گرفتید و می خواهید کلی اتفاقات خوب براش رقم بزنید همین ابتدای کار نیاز به یک بررسی کوچک داره که اگر با خطا و اشکال مواجه شدید بهتره که سریعا با روشی که میگم برطرف کنید.

تجربه من: اگر شما در حال پروژه گرفتن هستید و کارفرما به شما میگه نظرت در مورد سایت من چیه زود بهش نگو سایتت خوبه یا سایتت بده! بیا با روش هایی که میگم بررسی کن اگر مشکل داشت مشکلشو بگو! اگر  مشکلی نداشت بگو که بررسی کردی و تو این زمینه اوکی بوده. شما با این کار داری نشون میدی که متخصص هستی و میتونی پروژه بگیری.

بررسی خطای دی ان اس DNS با ابزار intodns.com

خیلی راحت میتونی سایت خودت رو با این ابزار بررسی کنی و ببینی آیا خطای dns داری یا نه؟ به تصویر زیر دقت کنید:

آدرس سایت یا همان url سایت را داخل کادر مستطیل وارد کنید و گزینه report را بزنید بعد از چند ثانیه کلی گزینه براتون میاره.

بررسی سایت با intodns
بررسی سایت با intodns

به عکس زیر دقت کنید مواردی که مربوط به سایت شما است رو کامل داره نشون میده چیزی که اهمیت داره اینه ببینید اگر گزینه ها به رنگ سبز و یا آبی باشه یعنی هیچ مشکلی وجود نداره.

نتیجه دی ان اس
نتیجه دی ان اس

اگر گزینه ها مثل عکس زیر به رنگ زرد بود این ها به معنی هشداره ولی خطا وجود نداره.

هشدار دی ان اس به رنگ زرد
هشدار دی ان اس به رنگ زرد

اگر گزینه قرمز مثل عکس زیر داشتین یعنی خطای دی ان اس دارید و باید برطرف کنید.

نمونه خطای دی ان اس به رنگ قرمز
نمونه خطای دی ان اس به رنگ قرمز

روش برطرف کردن خطای dns: خیلی راحت از گزینه های قرمز عکس بیگیرید، میتونید محض احتیاط از زرد ها هم عکس بگیرید و بعد برید قسمت پشتیبانی هاستتون تیکت بزنید و بگید این خطاها رو مشاهده کردید! پشتیبانی هاست بلافاصله خطاها را برای شما رفع می کنه! به همین سادگی!

بررسی سرعت لود سایت با gtmetrix.com

این ابزار اطلاعات مختلفی رو به شما میده و سایت شما را آنالیز می کند یکی از مهمترین اطلاعاتی که به ما میده سرعت لود سایت شما است که در زیر عکس هر دو ابزار رو میزارم و نشون میدم که چطور متوجه سرعت لود سایت بشید. فقط یک نکته به دلیل تحریم هایی که داریم باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید تا این دو ابزار براتون باز بشه.

به عکس زیر دقت کنید باید آدرس سایت خود را داخل کادر زیر وارد کنید و بعد گزینه آنالیز رو بزنید.

جیتیمتریکس
جیتیمتریکس

چند ثانیه ای طول میکشه که سایت شما بررسی بشه، بعد اطلاعات مختلفی را به شما نشون میده، در کادر سوم داخل تصویر که LCP نوشته شده سرعت لود سایت شما را نشان می دهد به همین سادگی.

بررسی ابزار جیتیمتریکس
بررسی ابزار جیتیمتریکس

نکته: سرعت لود سایت اگر زیر 4 ثانیه باشد یعنی در حد مطلوبی قرار دارد ولی اگر بالای 4 ثانیه باشه یعنی نیازه که سایتتون یه کوچولو بهینه بشه تا سرعت لود افزایش پیدا کنه.

حل مشکل سرعت لود: ما قبلا در مقاله سئو تکنیکال به طور کامل این مورد را توضیح دادیم و روش افزایش سرعت لود را با ساده ترین روش آموزش دادیم که میتونید مطالعه کنید.

بررسی گواهینامه امنیتی و تست آن با ابزار sslshopper.com

فعال بودن ssl سایت یکی از موارد مهم برای هر وبسایتی است پس یکی از موارد مهم که باید بررسی کنید اینه که ssl سایت شما به درستی فعال باشد.

وارد ابزار sslshopper.com شوید آدرس سایت خود را در کادر مستطیل زیر وارد کنید و گزینه check ssl رو بزنید. بعد از چند ثانیه نتیجه زیر را به شما نشان می دهد اگر همه موارد تیک سبز رنگ داشت یعنی ssl سایت شما بدون نقصه و هیچ مشکلی نداره.

این صفحه رو کلیک کن به کارت میاد!  متخصص سئو در مشهد
ابزار بررسی ssl
ابزار بررسی ssl

نکته: اگر سایت شما در دو حالت با https و بدون https باز می شود یعنی ssl  سایت شما مشکل دارد و باید این مشکل رو برطرف کنید. سایت شما در هر حالتی که سرچ می شود باید در نهایت سایت را با https به شما نشان دهد.

حل مشکل: به پشتیبانی هاست تیکت بزنید و بگویید که گواهی نامه امنیتی سایت شما را فعال کنند و یا این که مشکل آن را برطرف کنند. اگر سایت شما یا کارفرما وردپرسه می توانید از افزونه Really Simple SSL استفاده کنید.

آپدیت قسمت اول ادامه ابزارهای اولیه بررسی سایت (آپدیت 8/12/1401)

ادامه آموزش بررسی ابزارها رو انجام میدیم و قسمت دوم آموزش رو شروع می کنیم.

بررسی آپ تایم سایت با ابزار uptimerobot.com

شما می توانید توسط این ابزار سایت خود را بررسی کنید که در 24 ساعت، 7 روز و 30 روز گذشته آیا در دسترس بوده یا نه؟ که باید برای بررسی داخل سایت uptimerobot.com ثبت نام کنید.

blank

اطلاعات خود را مطابق عکس زیر وارد کنید

blank

وارد محیط ابزار شدید مطابق عکس روی گزینه addn new monitor کلیک کنید

blank

مطابق عکس زیر گزینه monitor type رو بر روی https قرار دهید.

blank

حالا چند گزینه برای شما نشان داده می شود که فقط گزینه هایی که علامت زدم رو پر کنید و از آخر دکمه آبی رنگ را کلیک کنید.

کادر دوم: نام سایت

کادر سوم: آدرس سایت

blank

حالا نام سایت مد نظر شما داخل صفحه، نمایش داده می شود یک بار صفحه رو رفرش کنید تا دوباره بارگزاری شود چند دقیقه ای زمان می برد که آنالیز خود را نشان دهد. روی سایتی که اضافه کردین کلیک کنید. در سمت راست صفحه میتوانید مطابق عکس آپ تایم خود را در 24 ساعت، 7 روز و 30 روز گذشته مشاهده کنید. (بعد از مدتی دوباره سر بزنید تا مطمئن شوید همه چیز درست است) اگر تمامی عدد های نمایش داده شده 100 یا نزدیک به 100 باشد یعنی سایت شما اوکی بوده و مشکلی نداره. در صورتی که عددها خیلی پایین باشد باید برای رفع این مشکل اقدام کنید.

blank

حل مشکل: در صورتی که عددهای نشان داده شده خیلی پایین باشد از همان قسمت اسکرین شات بگیرید و به پشتیبانی هاست خود تیکت بزنید و مشکل را عنوان کنید در صورت جدی بودن مشکل هاستینگ شما این مشکل را برطرف می کند. (به همین سادگی)

بررسی پینگ سایت با ابزار ping.eu/ping

پینگ یعنی مدت زمان رفت و برگشت اطلاعات! اگر پینگ بالا باشد یعنی ارسال و دریافت اطلاعات کند است.

آدرس ping.eu/ping را کپی کنید و داخل مرورگر خود باز کنید. مانند عکس زیر آدرس سایت را وارد کنید.

blank

نتیجه را به شما نشان می دهد داخل عکس زیر در صورتی که گزینه pocke loss صفر باشد یعنی سایت شما مشکلی از نظر پینگ ندارد.

blank

آموزش سئو قسمت دوم سئو داخلی سایت (آپدیت 8/12/1401)

خب قسمت اول مربوط به سئو تکنیکال و ابزارهای اولیه برای بررسی سایت بود که در ابتدای کار باید سایت خود یا کارفرما را بررسی کنید تا اگر مشکلی داشت اقدام به رفع آن نمایید. حتما یک بار با ابزارها کار کنید و سایت های مختلف را مورد بررسی قرار بدید تا با محیط ابزارها آشنا بشید.

توصیه می کنم اگر قسمت اول را عملی انجام نداده اید قسمت دوم را شروع نکنید تا بتوانید صفر تا صد آموزش سئو را به درستی یاد بگیرید.

سئو داخلی یعنی هر چیزی که مربوط به داخل سایت شما است.

صبر کنید یک مقدمه بهتون بگم: سایت شما آیتم های مختلفی باید داشته باشد یعنی شما وارد صفحه اصلی که می شوید باید یک منوی مرتب و یک چیدمان مرتب داشته باشید که صفحات سایت شما را معرفی میکند. به عنوان مثال منوها، محصولات معرفی شده، مطالب وبلاگ و هر چیزی که سایت شما قابلیت ارائه را دارد باید مشخص باشد.

مشخص کردن هدف سایت شما

  • صفحه اصلی سایت شما هدف شما نیست ولی ویترین شما است و اهمیت زیادی دارد یعنی صفحه اصلی اگر قدرت خوبی داشته باشد می تواند به رشد دیگر صفحات شما کمک کند. (یعنی میتونه کمک کنه بقیه صفحات شما رتبه بهتری داخل گوگل بگیره)
  • محصولات در بعضی موارد هدف شما نیست و در بعضی موارد هدف شما است. در صورتی که محصولات شما خاص و یا کمه یعنی داخل دسته بندی خاصی قرار نمی گیرد در اینجا می تواند هدف شما باشد یعنی باید تلاش کنید که داخل گوگل رتبه خوبی بگیرد. در صورتی که محصولات شما خاص نیست و داخل دسته بندی قرار می گیرد در این صورت هدف شما نیست و نیازی به سئو ندارد. مثال: در حوزه پوشاک محصولاتی از قبیل بلوز شلوار دخترانه کیتی، بلوز شلوار دخترانه گل، بلوز شلوار دخترانه طرح عروسکی و… هیچ کدام از این محصولات هدف شما نیست و نیازی به سئو محصول ندارد و باید دسته بندی آن ها که خرید لباس دخترانه است سئو شود. مثال دوم در حوزه خرید گوشی: خرید گوشی شیائومی مدل نوت 10 لایت، این محصول نیاز به سئو دارد چون بسیاری از مردم با سرچ آن به دنبال خرید این مدل گوشی شیائومی هستند و دیگر مدل های آن را کاری ندارند پس باید این محصول با همین عنوان سئو شود.
  • دسته بندی ها: شما در دسته بندی ها محصولاتی دارید که قرار است مشتریان آن ها را ببینند به عنوان مثال شما یک دسته بندی دارید به نام خرید گوشی شیائومی داخل این دسته بندی مشتریان می توانند انواع گوشی شیائومی را ببیند، مقایسه کنند و خریداری کنند پس این صفحه یکی از صفحات مهم شما است و باید آن را سئو کرد تا داخل نتایج گوگل رتبه خوبی بگیرد.
  • وبلاگ: برگه وبلاگ خود به تنهایی هدف شما نیست اما هر مقاله ای که در آن وجود دارد صفحه هدف شما است  و یا در مسیر رشد هدف شما است (یعنی هدف از انتشارش اینه که به صفحات مهم تو کمک کنه تا رتبه بگیره) در غیر این صورت مقاله بدون هدف انتشار آن بیهوده است.

خلاصه، صفحات مهم شما مواردی است که گفتم و بقیه صفحات سایت بودنش ضروری مثل صفحه تماس با ما اما هدف ما نیست یعنی نیازی نداریم که داخل نتایج گوگل صفحه تماس با ما مشاهده شود.

فکر می کنم منظورم رو در مورد صفحه هدف متوجه شدی که اگر متوجه نشدی حتما در قسمت نظرات سوالاتتو بپرس تا واضح تر برات توضیح بدم.

آموزش سئو آپدیت قسمت دوم سئو داخلی سایت (آپدیت 1401/12/14)

سئو داخلی
سئو داخلی

آموزش سئو داخلی سایت یکی از موارد بسیار مهم برای هر وب سایتی است و فقط با سئو داخلی می توانید تا حد زیادی به رشد سایت خود کمک کنید و ورودی های زیادی را از آن خود کنید.

تجربه من: فقط با رعایت نکات سئو داخلی به بهترین حالت ممکن سایتی در حوزه لباس را بعد از سه ماه فعالیت، روزانه بیش از 300 ورودی گوگل برای آن ایجاد کردم (یعنی ماهانه حدود 9000 ورودی گوگل). که آمارمطلوبی می باشد. پس تمامی نکات را یاد داشت نمایید و هر گونه سوالی داشتید بپرسید.

صفحه اصلی سایت شما

گفتیم که صفحه اصلی صفحه هدف شما نیست اما اهمیت بسیار بالایی دارد به همین دلیل باید نکات بسیار مهمی را در آن رعایت کنید زیرا با سرچ برند شما اولین صفحه ای که در مقابل چشمان مخاطب قرار می گیرد صفحه اصلی سایت شما است (به عنوان مثال شما کلمه جنرال سئو را داخل گوگل سرچ کنید روی سایت اول کلیک کنید اولین چیزی که خواهید دید صفحه اصلی سایت است). به همین دلیل باید نکات مهمی را در این صفحه رعایت کنید و کاری کنید که این صفحه اعتبار خیلی خوبی بگیرد یعنی قدرت صفحه اصلی شما افزایش پیدا کند.

نکات مهمی که در صفحه اصلی باید رعایت شود

بدون مقدمه بهتون میگم نکات زیر مهم ترین نکات است و باید در سایت خود رعایت کنید:

  1. چیدمان صفحه اصلی شما باید مرتب و منظم باشد به طوری که کاربر به راحتی متوجه شود که هر قسمت مربوط به چه چیزی می باشد. (چند تا سایت سرچ کنید و چیدمان صفحه اصلی آن ها را مشاهده کنید) (معمولا چیدمان سایت را طراح سایت درست می کند)
  2. رنگبندی صفحه اصلی و تصاویر بهتره که همخوانی خوبی با هم داشته باشد و تصاویر باکیفیت ولی حجم آن ها پایین باشد. (معمولا طراح سایت رنگبندی را درست میچیند)
  3. صفحه اصلی شما برند شما است بعد از مدتی که از زمان ایجاد سایت می گذرد باید با سرچ برند در گوگل، سایت شما در صفحه اول گوگل دیده شود. (این مورد وظیفه سئوکار است)

نکته: بسیاری از صاحبان سایت میگن ما خیلی وقته که سایت زدیم اما اسم سایتمون رو که سرچ می کنیم داخل نتایج گوگل دیده نمیشه یا صفحه سوم و چهارم گوگله چه کاری باید انجام بدیم؟

حل مشکل: برند شما مهم ترین کلمه و هدف شما است و باید در نتایج گوگل در بالاترین نقطه دیده شود. اگر برند شما اسم خاصی باشد که تا به حال کسی از آن استفاده نکرده است به راحتی داخل نتایج گوگل بعد از مدتی ظاهر میشه! اما اگر برند شما کلمه ای است که دیگران هم استفاده کرده اند احتمال زیاد در نتایج گوگل دیده نشوید که با انجام نکات زیر به راحتی می توانید این مشکل را برطرف کنید.

  1. شما باید در تمامی صفحات سایت خود هرجایی که از محتوا استفاده می کنید از کلمه برند خود مثلا (جنرال سئو) استفاده کنید و این کلمه را لینک دار کنید به طوری که مخاطب با کلیک بر روی آن به صفحه اصلی هدایت شود. (این کار به سادگی انجام میشه و در آموزش ویدیویی تولید محتوا بهتون آموزش میدم) مثلا کلمه (جنرال سئو) الان لینک دار شده و با کلیک روی آن به صفحه اصلی هدایت می شوید. (در 99 درصد مواقع با همین کار به راحتی برند شما بعد از مدتی در صفحه اول گوگل مشاهده میشه)
  2. اگر با انجام نکته بالا باز هم با سرچ برند، سایت شما داخل نتایج گوگل دیده نشد می توانید برند خود را در وبلاگ ها، شبکه های اجتماعی، فروم ها و… منتشر کنید و آن را لینک دار کنید (یعنی با کلیک روی آن به صفحه اصلی سایت شما هدایت شوند) جاهای زیادی وجود داره که شما می توانید در آن جا محتوا بگذارید و برند خود را لا به لای محتوا لینک دار کنید. وبلاگ ها مثل: بلاگفا، رزبلاگ، میهن بلاگ. فروم ها مثل ویرگول، نی نی سایت و… .

با انجام نکته اول در 99 درصد مواقع برند شما قدرت گرفته و با سرچ برند سایت شما در صفحه اول گوگل مشاهده می شود در غیر این صورت می توانید با نکته دوم تیر خلاص را بزنید.

دسته بندی سایت

دسته بندی سایت یعنی چی؟ به عنوان مثال محصولات سایت شما تقسیم به دسته های مختلف می شود مانند: دسته خرید لباس دخترانه، دسته خرید لباس پسرانه و… که داخل هر دسته محصولات مربوط به همان دسته نشان داده می شود.

خب کسی که داخل گوگل سرچ میکنه خرید لباس دخترانه مسلما نمی خواد یک محصول را ببینه و میخواد یک صفحه ببینه که کلی لباس دخترانه داخلش باشه یعنی دسته بندی خرید لباس دخترانه شما. پس این صفحه خیلی مهمه و میتونه برای سایت فروش ایجاد کنه پس باید سئوی داخلی خوبی داشته باشه تا داخل گوگل دیده بشه.

سئو داخلی برای دسته بندی سایت

صفحه دسته بندی صفحه هدف شما است و خیلی هم مهمه. پس باید نکات مهمی که در سئو داخلی لازمه داخل صفحه دسته بندی شما هم رعایت شود. نکات مهم به شرح زیر است:

  1. عنوان صفحه دسته بندی شما مشخص باشد مثال (خرید لباس دخترانه)؛
  2. با چه کلمه ای این صفحه باید داخل نتایج گوگل دیده شود مثال (خرید لباس دخترانه)؛
  3. داخل صفحه دسته بندی، محصولات متنوعی داشته باشید که معمولا محصولات مربوط به دسته موجود است؛
  4. برای دسته بندی باید محتوای خیلی عالی بنویسید (آموزش محتوا نویسی به صورت ویدیویی در جلسه آینده)؛
  5. برای قسمت وبلاگ محتواهای مربوط به دسته بندی ایجاد کنید و به صفحه دسته بندی لینک بدهید یعنی مثلا داخل مقاله وبلاگ شما کسی روی کلمه خرید لباس دخترانه کلیک کند به دسته بندی مربوط به آن هدایت شود. (حداقل برای هر دسته بندی 10 محتوای مرتبط در قسمت وبلاگ نوشته شود و حداکثر هر چه بیشتر بهتر)

به همین سادگی تمامی موارد مربوط به سئو داخلی دسته بندی را رعایت کردین.

وبلاگ سایت

در قسمت وبلاگ سایت لیستی از مقاله های شما مشاهده می شود و نیازی به هیچ کار سئویی روی قسمت وبلاگ نیست. اما هر محتوا برای خود ارزش خاصی دارد و باید طبق اصول سئو نوشته شود که در جلسه آینده توضیحات لازم را خواهم داد.

آموزش سئو آپدیت سوم سئو داخلی، آموزش تولید محتوا (1401/12/21)

خب رسیدیم به قسمت تولید محتوا که یکی از قسمت های مهم سئو است. فقط با تولید محتوای اصولی شما می توانید بخش مهمی از سئو را انجام دهید و ورودی های زیادی را به سمت خود بکشانید. تولید محتوای متنی برای وب سایت یک تخصص است که هر سئو کاری باید اصول آن را کامل بلد باشد در غیر این صورت حتی اگر محتوای سایت خود را به دیگر محتوا نویس ها ارائه بدهید نمی توانید متوجه اصولی بودن یا غیر اصولی بودن آن شوید.

نکته: بسیاری از سئو کارها در ابتدای کار هنوز که رزومه ای ندارند فقط از راه محتوا نویسی ماهانه 6 الی 7 میلیون درآمد دارند. محتوا نویسی استارت درآمد زایی از سئو است.

آموزش ویدیویی تولید محتوا

برای مشاهده ویدیو روی عکس زیر کلیک کنید:

آموزش سئو محتوا-جنرال سئو

آموزش سئو قسمت سوم سئو خارجی (1401/12/29)

آموزش سئو- سئو خارجی

اگر شما تمامی مواردی که تاکنون گفته شد داخل سایت خود اجرا کردید و نتایج مثبت آن را هم مشاهده کردید الان دیگه سایت شما آماده یک حرکت جدید است تا بتواند با سرعت بیشتری در نتایج گوگل دیده شود و رتبه بگیرد. حرکت جدید این است که شما بیرون از سایت خود باید کارهایی انجام دهید که نتیجه آن می شود بهبود رتبه سایت شما! سئو خارجی یا به اصطلاح  (of page) به تمامی اقداماتی که شما در جهت بهبود رتبه سایت خود انجام می دهید گفته می شود. (این قسمت از آموزش می تواند رشد سایت شما را چندین برابر کند)

اقداماتی که شما باید در جهت سئو خارجی سایت خود انجام دهید به شرح زیر است:

انتشار آدرس و برند سایت خود در شبکه های اجتماعی

آموزش سئو و شبکه های اجتماعی

یکی از اقدامات مهم در سئو خارجی این است که شما از انواع شبکه های اجتماعی برای انتشار نام برند و آدرس سایت خود استفاده کنید. گوگل دوست دارد شما را همه جا ببیند و وقتی سایت شما از شبکه های مختلف مثل اینستاگرام، فیسبوک، توئیتر، لینکدین و… سر در بیاورد اعتماد بیشتری به شما می کند و رتبه بهتری را به شما می دهد پس یکی از اقدامات مهم در سئو خارجی سایت این است که در هر شبکه اجتماعی که فکرش را می کنید ثبت نام کنید و آدرس سایت خود را در قسمت بیوگرافی یا قسمتی که مربوط به آدرس سایت است منتشر نمایید.

انتشار آدرس و برند سایت در وبلاگ ها

آموزش سئو و وبلاگ

دومین اقدامی که می تواند سرعت خوبی به رشد سایت شما بدهد ثبت نام در وبلاگ های مختلف از جمله بلاگفا، میهن بلاگ، رزبلاگ، بلاگ و… است که شما می توانید به صورت کاملا رایگان در آن جا ثبت نام کنید و یک مقاله منتشر کنید. داخل مقاله می توانید نام برند سایت خود را جا بدین و همچنین از وبلاگ به سمت سایت خود لینک بدهد. در واقع شما از وبلاگ مد نظر یک بک لینک رایگان گرفته اید.

نکته: در ثبت نام وبلاگ سعی کنید با نام سایت خود ثبت نام نکنید مثلا اگر آدرس سایت jeneralseo.ir است خوب نیست آدرس وبلاگ شما jeneralseo.blog.ir باشد

انتشار آدرس و برند سایت در فروم ها و انجمن ها

آموزش سئو و فروم ها

سایت های مختلفی وجود داره که به عنوان فروم و انجمن شناخته میشه. این سایت ها با هدف گفتگو میان کاربران و رفع نیازها طراحی شده و هر کسی می تواند داخل این سایت ها ثبت نام کند و آدرس سایت خود را داخل پروفایل خود و یا داخل پستی که منتشر می کند بگذارد. فروم های مختلفی وجود داره از قبیل نی نی سایت، ویرگول و… که داخل هر کدام از این موارد می توانید ثبت نام کنید و نام برند و آدرس سایت مد نظر خود را داخل یک محتوا جا بدهید و به عنوان یک پست منتشر کنید.

انتشار نام برند و آدرس سایت در کامنت ها

آموزش سئو و کامنت

یکی از دیگر از کارهایی که می توان در مسیر سئو خارجی انجام داد این است که به هر سایتی که امکان کامنت گذاری (گذاشتن نظر مانند انتهای همین صفحه که می توانید نظر بدهید) در آن وجود دارد سر بزنید و دو الی سه خط نظر بدهید. ادرس سایت خود را می توان در کادر مربوط به آن بگذارید و نام برند خود را در متن نظر خود خلاقانه جا بدهید.

تجربه من: در نظرات به هیچ عنوان از سایت خود تعریف نکنید چون هیچ وقت نظر شما را تایید نمی کنند فقط از سایت مقابل تعریف کنید و نام برند سایت خود را خلاقانه داخل نظر جا بدهید. اگر نتوانستید داخل متن، نام برند سایت را جا بدین در قسمت نام و نام خانوادگی به جای اسم و فامیلتون اسم برندتون رو بزارید.

انتشار نام برند و آدرس سایت در شبکه های ویدیویی

آموزش سئو وشبکه های ویدیویی

شبکه های ویدیویی بسیاری وجود دارد که شما می توانید در آن ثبت نام کنید و آدرس سایت خود را در قسمت مربوط به خود بگذارید. شبکه های ویدیویی از قبیل یوتیوب، آپارات، تماشا، نماشا و… است که ثبت نام در تمامی آن ها رایگان می باشد.

خرید رپورتاژ و بک لینک

آموزش سئو و رپورتاژ

با انجام موارد بالا خواهید دید که سایت شما مثل بمب منفجر می شود و ورودی های زیادی به سمت سایت شما روانه می شود اما اگر حوزه کاری شما کمی سخت است و قصد دارید بعضی از کلمات سایت خود را رتبه بدهید بهتر است با خرید رپورتاژ بک لینک های با کیفیت تری برای سایت خود بگیرید. رپورتاژ یعنی یک محتوا که به وسیله شما نوشته شده است در سایت دیگری غیر از سایت شما منتشر می شود و از محتوا به سمت سایت شما لینک داده می شود. ما قبلا در مقاله ای دیگر در مورد رپورتاژ بیشتر صحبت کرده ایم.

رپورتاژ یکی از اقداماتی است که سئو کارها در راستای سئو خارجی برای بهبود کلمات خود انجام می دهند.

آموزش سئو قسمت چهارم الگوریتم های مهم گوگل (1402/1/6)

الگوریتم های گوگل-آموزش سئو-جنرال سئو

رسیدیم به قسمت چهارم که یکی از قسمت های مهم برای هر سئوکاری است. شما تا این جا موارد مهمی از سئو رو به خوبی یاد گرفتید حالا نوبت این است که شناختی نسبت به قوانین گوگل داشته باشید. الگوریتم های گوگل یعنی قوانینی که از سمت گوگل تعریف می شوند و هر کسی که در فضای وب فعالیت می کند باید به قوانین گوگل احترام بگذارد و طبق قوانین گوگل پیش برود در غیر این صورت گوگل به سادگی شما را جریمه می کند و جریمه گوگل هم یعنی به خطر افتادن تمام هزینه ها و زحمات شما!

پس بهتره که قوانین و الگوریتم های گوگل رو بهتر بشناسید. این قوانین هر چند وقت یک بار اپدیت می شود و با قدرت بیشتری به وظیفه خود عمل می کنند به همین دلیل لازم است که اطلاعات کافی نسبت به  آن ها داشته باشید و سئوی سایت خود را در مسیر قوانین گوگل پیش ببرید.

گوگل برای هر قانون و الگوریتمی از نام یک حیوان استفاده کرده است  که در این جا شما باغ وحش گوگل را به طور کامل می شناسید و متوجه می شوید که چگونه سایت خود را پیش ببرید تا یهو جریمه نشید!

مهم ترین الگوریتم های گوگل به شرح زیر است:

الگوریتم گورخر (zebra algorithm)

الگوریتم گورخر

الگوریتم گورخر یکی از قوانین مهم گوگل است که سایت های فروشگاهی و خدماتی و هر سایتی که در زمینه بیزینس و تجارت فعالیت می کند را تحت تاثیر قرار می دهد. در واقع گوگل می خواهد کاربران را به سمت سایت هایی ارجاع بدهد که کیفیت خوبی دارند و تمام معیارهای سایت فروشگاهی را دارا هستند و یک سایت قابل اعتماد برای مشتریان می باشند؛ به همین دلیل دوست دارد که یک سایت فروشگاهی اطلاعاتی را که باعث جلب اعتماد مشتریان می شود را در سایت خود منتشر کند از قبیل: شماره تماس، آدرس، چت آنلاین، نمادهای اعتماد، درگاه پرداخت و… .

یک سایت فروشگاهی باید تمامی اقدامات درست را به خوبی انجام دهد که مشتری با ورود به سایت بتواند به راحتی اعتماد کند و نیاز خود را برطرف کند در غیر این صورت اگر بهترین سئو را در سایت های فروشگاهی انجام بدهید تا رتبه بگیرید اما کلیت سایت از کیفیتی خوبی برخوردار نباشد مسلما به زودی در نتایج پایین تری قرار می گیرد چون گوگل متوجه بی کیفیتی سایت شما شده است.

الگوریتم پاندا (panda algorithm)

الگوریتم پاندا (panda algorithm)

الگوریتم پاندا یکی از آن الگوریتم های خوبی بود که سایت های زرد و بی محتوا را تحت تاثیر قرار داد. در گذشته خیلی از سایت ها برای گرفتن رتبه، محتواهای بی کیفیت منتشر می کردند. خیلی از سایت ها دست به سرقت ادبی می بردند و محتوای کپی منتشر می کردند. کپی کردن محتوا فرقی ندارد که محتوای متنی، تصویری و یا ویدیویی باشد در تمامی موارد الگوریتم پاندا دست به کار می شود و محتواهای بی کیفیت را شناسایی می کند و شما را از نتایج گوگل به آرامی بیرون می کند.

این صفحه رو کلیک کن به کارت میاد!  اصطلاحات سئو چیست؟ (آموزش اصطلاحات رایج سئو)

محتوای بی کیفیت شامل موارد زیر می شود:

  1. کپی محتوای متنی؛
  2. کپی محتوای تصویری؛
  3. کپی ویدیوها؛
  4. تولید محتوای بی کیفیت که نیاز کاربر را برطرف نمی کند؛
  5. تولید محتوای کم حجم و بی کیفیت؛
  6. ایجاد سایت فقط به قصد لینک دهی بدون در نظر گرفتن کیفیت مطالب؛
  7. و… .

بعد از روی کار آمدن الگوریتم پاندا شغل محتوا نویسی که در گذشته ویدیو کاملی از آن را گذاشتیم رونق گرفت.

الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird Algorithm)

الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird Algorithm)

 

این الگوریتم نیز در جهت کیفیت محتوا و مطالب سایت فعالیت می کند. سئوکارها قبلا برای رتبه گرفتن دست به هرکاری می زدند یکی از آن ها این بود که محتوا را طوری می نوشتند تا گوگل را دچار اشتباه کنند به همین دلیل به کیفیت محتوا اهمیت نمی دادند بلکه بیشتر روی تکرار کلمه کلیدی داخل متن تمرکز می کردند و حتی بیشتر از حد معمول کلمه کلیدی خود را داخل متن جای می دادند که این مورد برای کاربر کمی آزار دهنده بود و خوانایی و درک مطالب برای کاربر سخت میشد. این الگوریتم آمد تا با این گونه سایت ها برخورد کند. الان دیگه گوگل به محتوایی اهمیت می دهد که یونیک و با کیفیت باشد یعنی بتواند نیاز کاربر را برطرف کند.

یعنی اگر مثل قبل بیش از اندازه کلمه کلیدی داخل متن تکرار شود و یا محتوا کاربر پسند نباشد به مرور از نتایج گوگل حذف می شوید و شاید اصلا از همان ابتدا رتبه نگیرید که باز با کاهش رتبه رو به رو شوید. در آموزش سئو و انجام عملی آن باید قوانین گوگل را در نظر بگیرید تا زحمات شما نتیجه مثبت بدهد.

الگوریتم برت (BERT Algorithm)

الگوریتم برت (BERT Algorithm)

الگوریتم برت ایجاد شد برای درک معانی کلمات و جملاتی که کاربران در گوگل سرچ می کنند. گوگل برای درک بهتر زبان انسان ها تمرکز بیشتری روی کلمات می کند و معانی کلمات را با توجه به قرینه و کلمات پس و پیش درک می کند و نتیجه درست را به مخاطب نشان می دهد. حتی اگر کاربر به زبان محاوره سرچ کند و یا این که اشتباه تایپی در سرچ خودش داشته باشد گوگل می تواند متوجه بشود که منظور او چیست و در نهایت دقیق ترین نتایج را به کاربر نشان می دهد.

الگوریتم پنگوئن (Penguin Algorithm)

الگوریتم پنگوئن (Penguin Algorithm)

گوگل در گذشته اعلام کرد که لینک ها و بک لینک ها می تواند در رتبه سایت ها تاثیر مثبت داشته باشد. در مورد بک لینک ها در قسمت سوم سئو خارجی صحبت کردیم و گفتیم که چقدر می تواند به رشد سایت شما کمک کند. بعد از این اطلاع رسانی بسیاری از سایت ها برای گرفتن رتبه اقدام به ایجاد بک لینک مصنوعی و خرید بک لینک کردند. بسیاری از این بک لینک ها بی کیفیت بود ولی با این اوصاف رتبه سایت ها را افزایش می داد.

الگوریتم پنگوئن آمد و مامور رسیدگی به بک لینک های بی کیفیت شد. بعد از آن هر سایتی که اقدام به خرید بک لینک های بی کفیت کرده بود را جریمه می کرد و بعضی از آن ها را از نتایج گوگل حذف میکرد. این موضوع باعث شد که سئو کارها از بک لینک های طبیعی تر و قدرتمند تری استفاده کنند و برای گرفتن رتبه دست به هرکاری نزنند.

الگوریتم موبایل گدون (Mobilegeddon Algorithm)

الگوریتم موبایل گدون-آموزش سئو

الگوریتم موبایل گدون همان طور که از نامش پیدا است مربوط به مشاهده صفحات سایت در نسخه موبایل است. گوگل بعد از این که آمار سرچ موبایل افزایش پیدا کرد تصمیم گرفت به وب سایت هایی که در حالت موبایل به خوبی نمایش داده می شود امتیاز مثبت بدهد تا در نتایج گوگل رشد بهتری داشته باشند به مرور استفاده از موبایل در نتایج گوگل افزایش پیدا کرد و امروز برای گوگل بسیار مهم است که سایت شما در نسخه موبایل چگونه به نمایش داده می شود.

به همین دلیل هر سایتی همان طور که در نسخه دکستاپ به خوبی نمایش داده می شود در نسخه موبایل هم باید چیدمان خوبی داشته باشد و از سرعت بالایی برخوردار باشد.

الگوریتم کبوتر (Pigeon Algorithm)

الگوریتم کبوتر - آموزش سئو-جنرال سئو

یکی دیگر از الگوریتم های مهم گوگل که باید در آموزش سئو به آن پرداخت الگوریتم کبوتر است. الگوریتم کبوتر سعی دارد بهترین نتایج را به کاربران نمایش بدهد به همین دلیل توجه ویژه به کلمات کلیدی و کلمات مرتبط در محتوا و سایت شما دارد. این الگوریتم برای نشان دادن نتایج کاربر به صورت محلی نیز فعالیت می کند که اگر سایت ها دارای نقشه گوگل باشد باعث می شود گوگل بتواند بهترین و نزدیک ترین نتایج را به کاربر نشان دهد البته این مورد در سایت های فروشگاهی و خدماتی، که مکانی برای مراجعه حضوری دارند معمولا استفاده می شود.

الگوریتم گوگل دنس یا رقص گوگل (Google Dance Algorithm)

الگوریتم گوگل دنس یا رقص گوگل-آموزش سئو

گوگل دنس یا رقص گوگل یکی از الگوریتم های جالب است که خوب است در آموزش سئو به آن اشاره کنیم. رقص گوگل یعنی این پا و آن پا شدن گوگل تا بهترین جایگاه را پیدا کند وهمان جا چتر خود را بیندازد. اما چه زمانی گوگل دنس برای شما اتفاق می افتد. گوگل دنس معمولا برای صفحات جدید اتفاق می افتد و گوگل می خواهد بداند ارزش صفحه شما چگونه است آیا اگر در صفحه اول گوگل دیده شود، کلیک می شود؟ نیاز مخاطب را برطرف می کند؟ و مخاطب در صفحه شما ماندگاری دارد؟ در واقع این یک شانس خوب برای شما است که صفحات خودتون رو خیلی عالی ایجاد کنید و بنویسید که نیاز مخاطب را به خوبی بر طرف کند.

اگر صفحات سایت شما این طور بود شانس بیشتری برای گرفتن رتبه برای شما وجود دارد. ممکن است گوگل دنس برای صفحات قدیمی هم اتفاق بیفتد یعنی گوگل قصد دارد یک شانس مجدد برای رتبه گرفتن به شما بدهد.

وظیفه یک سئو کار این است که صفحات سایت خود را حتی اگر در صفحه 10 گوگل هستید به خوبی بچینید که کاربر در صورت ورود بتواند تجربه خوبی داشته باشد. اگر این طور بود در زمان گوگل دنس شما شانس بیشتری برای گرفتن رتبه جدید دارید.

الگوریتم کافئین (Caffeine Algorithm)

الگوریتم کافئین

در گذشته گوگل فقط به محتواهای جدید اهمیت میداد و محتوایی که قبلا منتشر شده بود دوباره ایندکس نمیشد یعنی به نظر گوگل نیازی به ایندکس دوباره آن نبود به همین دلیل سایت ها به آپدیت و به روز رسانی محتواهای قدیمی اهمیتی نمی دادند تا این که این الگوریتم آمد و محتواهایی که مجدد آپدیت میشد را دوباره ایندکس میکرد و این نکته در گرفتن رتبه بهتر بی تاثیر نبود. طبق این الگوریتم محتواهای قدیمی اگر به روز شوند شانس بیشتری برای گرفتن رتبه پیدا می کنند.

الگوریتم دزد دریایی (Pirate Algorithm)

الگوریتم دزد دریایی

این الگوریتم از آن الگوریتم هایی است که باید در آموزش سئو به آن بپردازیم. اگوریتم دزد دریایی در واقع مقابله با سایت های می کند که زحمتی روی تولید محتوا انجام نمی دهند و قصد دارند با دزدی مطالب رتبه بگیرند و بازدید فراوانی به سمت آن ها روانه شود. الگوریتم دزد دریایی با سرقت ادبی و همچنین دزدی محتوا در حوزه کتاب، موزیک، فیلم و… مقابله می کند.

پس شما به عنوان فردی که سئو آموزش دیده اید باید به هیچ عنوان از محتوای کپی در سایت استفاده نکنید. البته در آموزش تولید محتوا کامل توضیح داده ایم که چگونه یک محتوای عالی و با کیفیت بدون دانش قبلی ایجاد نماییم.

آموزش سئو قسمت پنجم، فعال سازی چند بخش مهم برای وبسایت

تا این قسمت از آموزش سئو، شما هر نکته ای که یاد گرفتید را اگر بر روی سایت خود انجام دادید، سایت شما آمادگی برای گرفتن ورودی گوگل را دارد. فقط کافی است تمامی نکات را انجام داده و بعد شروع به تولید محتوا برای صفحات هدف و وبلاگ کنید. با تولید محتوای منظم 2 الی 3 ماه بعد از این که سایت خود را ایجاد کردید به مرور ورودی های مختلفی از طریق گوگل به سمت شما هدایت می شود.

از این جا به بعد هر چقدر نکات حرفه ای را روی سایت خود پیاده کنید انگار یک امتیاز مثبت از گوگل گرفتید و روز به روز گوگل به شما توجه بیشتری می کند و بازدید کننده های مختلفی را به سمت شما هدایت می کند که در نهایت تبدیل به فروش و خدمات شما می شود.

خب حالا وقتشه که چند تا نکته مهم رو بهتون بگم که باید تمامی این موارد را در سایت خود فعال و اجرا کنید. با رعایت هر کدام از این نکات سایت شما یک گام به جلو می رود و مسیر پیشرفت خودش را طی می کند. نکات مد نظر به شرح زیر است:

نصب و فعالسازی افزونه یوست سئو (Yoast SEO )

اگر سایت شما وردپرسی است (که بسیاری از  سایت های ایرانی وردپرسی هستند) بهتر است که یکی از بهترین افزونه های سئو را برای خودتون داخل پیشخوان وردپرس نصب نمایید.

در پیشخوان وردپرس از قسمت افزونه ها گزینه افزودن را بزنید. بعد در نوار سرچ افزونه ها نام افزونه را (yoast seo)  را سرچ کنید. بعد از سرچ افزونه، یوست سئو را نصب و فعال کنید. این افزونه چهار چوب ها و امکانتی به شما می دهد که در مسیر سئو می تواند خیلی به شما کمک کند.

افزونه یوست سئو- جنرال سئو

فعال سازی نقشه سایت (site map)

خزنده های گوگل برای این که بتوانند از سایت شما بازدید راحت تری داشته باشند و دسترسی اسانی به تمامی محتوای شما داشته باشند به نقشه سایت شما سر می زنند البته اگر نقشه سایت داشته باشید. پس بهتر است با فعال سازی سایت مپ برای سایت خود این دسترسی ها را ایجاد نمایید.

روش های مختلفی برای راه اندازی نقشه سایت وجود دارد یکی از این روش ها استفاده از امکانات افزونه یوست سئو است که می توانید به سادگی سایت مپ خود را فعال کنید.

فعالسازی نقشه سایت با یوست سئو-جنرال سئو

اگر افزونه یوست سئو را نصب کردید. در پیشخوان وردپرس نوار قسمت سمت راست گزینه ای اضافه شده با اسم yoast seo ، موس را روی آن بگیرید نوار دیگری باز می شود که باید روی تنظیمات کلیک کنید. بعد از آن روی امکانات سایت کلیک کنید. گزینه هایی به شما نشان داده می شود در پایین صفحه، نقشه های xml سایت را فعال کنید. به همین سادگی نقشه سایت شما فعال شد.

آدرس نقشه سایت شما: https://yourdomain.ir/sitemap_index.xml

که در قسمت yordomain.ir باید آدرس سایت خود را وارد کنید.

فایل robots.txt

فایل ربوتس فایلی است که از طریق هاست شما فعال می شود. هاست شما در واقع همان فضای میزبانی است که خریداری کرده اید و سایت شما و یا کارفرما روی آن بارگزاری شده است.

با استفاده از فایل ربوتس شما می توانید به گوگل بگویید فلان صفحه ما را ببین و ایندکس کن و یا این که فلان صفحه را نبین و ایندکس نکن.

به طور پیش فرض گوگل تمامی صفحات شما را ایندکس می کند حال اگر صفحاتی دارید که نمی خواهید گوگل آن ها را بررسی کند می توانید از طریق فایل ربوتس آن صفحه را از ایندکس خارج کنید.

در واقع توسط این فایل شما اولویت های خودتون رو به گوگل میگید. اگر صفحه ای از نظر شما اولویت نیست و نمیخواهید گوگل به آن سر بزند می توانید از طریق فایل robots به گوگل بگویید که خزنده ها این صفحات را بررسی نکنند و تمرکزشون روی صفحات دیگر باشد.

اگر می خواهید بدانید فایل robots.txt در سایت شما فعال است کافی است بعد از آدرس سایت خود کلمه robots.txt را اضافه کنید به عنوان مثال: https://jeneralseo.ir/robots.txt این فایل ربوتس جنرال سئو است.

اگر فایلی برای شما نیامد به سادگی می توانید از طریق هاست خود آن را ایجاد کنید. به پنل مدیریت هاست خود بروید.

مانند عکس زیر به قسمت file manager هاست خود بروید.

فایل منیجر هاست -جنرال سئو

بعد به قسمت public html  بروید.

پابلیک اچ تی ام ال-جنرال سئو

با نوت پد کامپیوتر خود یک فایل خالی به نام robots.txt ایجاد کنید.

گزینه upload رو بزنید و فایلی که ایجاد کردید را اونجا بارگزاری کنید. به همین سادگی فایل ربوتس سایت شما فعال شد.

آپلود فایل در هاست-جنرال سئو

حالا نوبت به دستوراتی است که قرار است شما بدهید. کلا 4 دستور مهم برای فایل روبوتس داریم که به شرح زیر می باشد:

  1. User_agent : با این دستور شما می توانید مشخص کنید که به کدام ربات گوگل می خواهید دستور خاصی بدهید که معمولا * می گذاریم به این معنا که این دستور برای تمامی ربات های گوگل می باشد. در غیر این صورت اگر بخواهید به ربات خاصی دستور بدهید نام ربات را جلوی آن می نویسید.
    مثال: user_ agent: * دستور به تمامی ربات های گوگل، user_agent: googlebot یعنی فقط به ربات googlebot قرار است دستور بدهیم.
  2. Disallow : با این دستور اجازه دسترسی را به خزنده های گوگل محدود می کنیم که به این صفحه دسترسی نداشته باشد. به عنوان مثال: disallow: /wp-admin که با این دستور دسترسی ربات های گوگل را به قسمت مدیریت سایت محدود کرده ایم چون نیازی نیست که گوگل بخش ورود به مدیریت را ایندکس و بررسی کند.
  3. Allow : این دستور به این معنا است که گوگل اجازه دسترسی به صفحه مد نظر ما دارد و اولویت ماست. البته در حالت عادی گوگل به تمامی صفحات ما دسترسی دارد و این دستور بیشتر بخاطر تاکید است. به عنوان مثال: Allow: /blog/
  4. Sitemap: با این دستور نقشه سایت را در معرض دید ربات های گوگل قرار می دهیم. البته گوگل به خودی خود نقشه سایت را بررسی می کند و این کار از روی تاکید است. به عنوان مثال: Sitemap: https://jeneralseo.ir/sitemap.xml این سایت مپ جنرال سئو در فایل ربوتس است.

هر کدام از این دستورات را که بخواهید می توانید در همان فایل robots.txt که ایجاد کردید داخل هاست بگذارید یا اگر از قبل این فایل داخل هاست موجود بود این دستورات را می توانید داخل بنویسید.

آموزش سئو قسمت ششم سرچ کنسول (Google Search Console)، بهترین و مهم ترین ابزار برای سئوکار

گوگل سرچ کنسول-جنرال سئو

در آموزش سئو ابزارهای مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم. اما برای معرفی یکی از مهم ترین ابزارها کمی صبر کردیم تا کمی سایت خود را پیش ببرید  و اصطلاحاتی را به شما بگوییم تا آموزش سرچ کنسول برای شما آسان تر و راحت تر باشد.

سرچ کنسول ابزار رایگانی است که توسط خود گوگل ارائه شده است و توسط اطلاعاتی که در اختیار شما قرار می دهد می توانید سئو سایت خود را خیلی بهتر انجام دهید و سریع تر ورودی بگیرید و برای خود فروش ایجاد کنید. توسط این ابزار متوجه خواهید شد که الان بهترین زمان برای کدام حرکت سئویی است که بهترین نتیجه را بگیرید. پس این قسمت از آموزش را با دقت مطالعه کنید.

نکته: زمانی که از کارفرما پروژه می گیرید حتما بپرسید که سرچ کنسول رو به سایت متصل کرده اند یا نه؟ که اگر متصل کرده اند آن را در اختیار شما قرار بدهند و یا این که فول دسترسی را برای ایمیل شما ایجاد کنند. زیرا شما به عنوان سئو کار باید به تمامی اطلاعات سرچ کنسول دسترسی داشته باشید. در غیر این صورت باید سرچ کنسول را روی ایمیل خود کارفرما ایجاد نمایید.

اطلاعاتی را که سرچ کنسول در اختیار ما می گذارد به شرح زیر است:

  1. کدام کلمات ما در گوگل سرچ می شود؛
  2. چه تعداد کاربر کلمات ما را مشاهده می کنند؛
  3. چه تعداد کاربر روی کلمات ما کلیک می کنند و وارد سایت ما می شوند؛
  4. جایگاه کلمات و صفحات ما در گوگل به چه صورت است؛
  5. چه مشکلاتی برای سایت ما ایجاد شده است و گوگل تشخیص داده است؛
  6. و موارد بسیاری دیگر که با توجه به آن می توانیم کیفیت سایت و صفحات خود را افزایش دهیم.

آموزش ثبت نام در سرچ کنسول گوگل

داخل گوگل سرچ کنید (سرچ کنسول) و روی اولین سایتی که می آید کلیک کنید و یا این که روی این آدرس کلیک کنید (https://search.google.com/search-console/about) بعد از آن روی کلمه start now  که دکمه آبی رنگی است کلیک کنید. (دقت داشته باشید باید جیمیل شما بر روی مرورگر فعال باشد)

ثبت نام سرچ کنسول-جنرال سئو

در این مرحله صفحه ای برای شما باز می شود که دو تا کادر در آن مشاهده می کنید. در قسمت سمت راست کادر (url prefix)  آدرس دامنه خود را همراه با https وارد کنید.

نکته: دقت داشته باشید ما در این آموزش به شما گفتیم که چگونه گواهینامه امنیتی خود را فعال کنید تا ssl سایت شما در بهترین حالت ممکن باشد. اکنون می توانید سایت خود را در سرچ کنسول ثبت نمایید و آدرس سایت شما باید به این صورت باشد. (https://jeneralseo.ir/) به عکس زیر دقت کنید.

ثبت دامین در سرچ کنسول- جنرال سئو

خب حالا باید به گوگل ثابت کنید که سایت مد نظر متعلق به شما است و شما مالک آن هستید و به اصطلاح باید وریفای کنید. روش های مختلفی برای وریفای سایت خود وجود دارد که بهترین آن به پیشنهاد خود گوگل استفاده از فایل HTML است.

ساده ترین روش وریفای سرچ کنسول با استفاده از فایل HTML

گوگل یک فایل HTML به شما می دهد که شما باید آن را دانلود کنید و در هاست خود آپلود نمایید. به عکس زیر دقت کنید!

وریفای سرچ کنسول-جنرال سئو

بعد از دانلود فایل آن را باید در هاست خود در قسمت Public-html  آپلود نمایید. برای آپلود فایل باید در ابتدا وارد هاست خود شوید و بعد همانند عکس زیر روی گزینه file manager  کلیک کنید.

فایل-منیجر-هاست-جنرال-سئو

خب حالا روی پوشه public-html کلیک کنید.

پابلیک اچ تی ام ال- جنرال سئو

روی گزینه upload کلیک کنید و فایل خود را در آنجا آپلود نمایید.

اپلود در هاست-جنرال سئو

آپلود که به اتمام رسید، برید داخل سرچ کنسول و گزینه verify را کلیک کنید. در اینجا با نشان دادن تیک سبز یعنی سایت شما با موفقیت به سرچ کنسول متصل شد.

وریفای سرچ کنسول-جنرال سئو

بعد از این مرحله هر زمان که وارد سرچ کنسول شدید صفحه ای مانند عکس زیر به شما نشان داده می شود و می توانید تمامی آمار و دیتاهای مربوط به سایت خود را مشاهده کنید.

سرچ کنسول-جنرال سئو

آموزش سئو آپدیت قسمت ششم ادامه آموزش سرچ کنسول (1402/2/4)

در این قسمت از آموزش سئو شما با قسمت های مختلف سرچ کنسول آشنا می شوید دقت داشته باشید هر قسمت که گفته شد مهم است آن جا را با دقت بیشتری مطالعه کنید چون شما به عنوان یک سئو کار، بیشتر با آن قسمت سر و کار خواهید داشت و شاید قسمت های دیگر سرچ کنسول نیاز نباشه که مدام به آن سر بزنید.

گزینه اول سرچ کنسول از سمت چپ overview

قسمت کلیات سرچ کنسول-سرچ کنسول-جنرال سئو

اولین قسمتی که در سمت چپ سرچ کنسول مشاهده می کنید قسمت overview است. این بخش اطلاعاتی کلی از وضعیت سایت شما نشان می دهد و اگر می خواهید یک نگاه کلی به وضعیت موجود سایت داشته باشید کاربرد دارد. اطلاعات کلی که در این بخش نشان داده می شود هر کدام دارای یک بخش مجزا است که در صورت نیاز می توانید در قسمت مربوط به خودش بررسی ها را انجام دهید.

گزینه دوم URL inspection

این گزینه برای شما (مهم) است با کلیک روی URL inspection نواری به شما نشان داده می شود که در حالت عادی سرچ کنسول در بالای صفحه نیز وجود دارد. هر محتوای جدیدی که در سایت خود ایجاد کردید می توانید آدرس آن را داخل این قسمت بگذارید و از گوگل بخواهید که به این صفحه سریع تر سر بزند و ایندکس صفحه را سریع تر انجام دهد. (ایندکس یعنی محتوا و آدرس صفحه شما داخل نتایج گوگل ثبت شود).

ایندکس کردن آدرس-جنرال سئو

شما می توانید صفحات جدید و محتوای جدید سایت خود را از طریق این قسمت از سرچ کنسول سریع تر ایندکس کنید و یا این که اگر محتوای قدیمی سایت خود را آپدیت کردید از این طریق به گوگل اطلاع دهید که مجدد به این صفحه سر بزند.

گزینه سوم Performance

زیر مجموعه گزینه Performance دو گزینه دیگر وجود دارد که مورد بررسی قرار می دهیم. گزینه اول  (Search results) یکی از مهم ترین قسمت های سرچ کنسول برای هر سئو کاری است. هر سئو کاری زمان زیادی را در این قسمت می گذراند که بتواند با توجه به دیتاها و اطلاعات جدید آن حرکت بعدی سایت خود را انجام دهد تا بهتر در نتایج گوگل دیده شود.

گزینه سوم Performance

در این قسمت اولین چیزی که چشم شما را به خود درگیر می کند قسمت نمودار ها است. این نمودار بسیار هیجان انگیز و جذاب است و نتیجه مثبت یا منفی تمام عملکرد شما توسط این نمودار مشخص و به نمایش گذاشته می شود. در این  جا به خاطر این که براتون گیچ کننده نباشه مهم ترین قسمت ها رو مورد بررسی قرار می دهیم.

به عکس زیر دقت کنید گزینه dat یعنی آمار هر زمانی را که بخواهید به شما نشان می دهد. روی آن کلیک کنید مانند عکس زیر پنجره ای برای شما باز می شود که چند تا گزینه دارد.

بررسی سرچ کنسول

در قسمت filter  گزینه های زیر را مشاهده می کنید:

blank

Most recent date: این یعنی اگر روی آن کلیک کنید آمار روز قبل را به شما نشان می دهد این آمار یک روزه و مربوط به همان روز قبل است.

Last 7 days: این گزینه آمار 7 روز گذشته را به شما نشان می دهد.

این صفحه رو کلیک کن به کارت میاد!  آموزش طراحی سایت

Last 28 days: این گزینه آمار 28 روز گذشته را به شما نشان می دهد.

Last 3 months: این گزینه آمار سه ماه گذشته را نشان می دهد.

Last 6 months: آمار 6 ماه گذشته را نشان می دهد.

Last 12 months: آمار 12 ماه قبل را به شما نشان می دهد.

Last 16 months: آمار 16 ماه قبل را به شما نشان می دهد.

Custom: با این گزینه با وارد کردن دو بازه زمانی آمار آن مدت را به شما نشان می دهد. (تاریخ ها به میلادی باید باشد)

نکته: برای به دست آوردن تاریخ میلادی داخل گوگل سرچ کنید تبدیل تاریخ شمسی به میلادی، سایت های زیادی در لحظه این کار را برای شما انجام می دهند.

گزینه کنار filter گزینه compare است که در این کادر هم گزینه های مختلفی مانند قسمت فیلتر وجود دارد و گزینه ها شبیه هم می باشد. تنها فرقی که دارد این است که به عنوان مثال گزینه اول 7 روز گذشته را با هفت روز قبل ترش مقایسه می کند. یعنی دو تا بازه زمانی را مقایسه می کند و اطلاعات آن را به شما می دهد مثلا می خواهید بدانید یک ماه گذشته با یک ماه قبل ترش چه تفاوتی داشته است آیا رشد بوده یا کاهش، توسط این قسمت کاملا مشخص می شود.

قسمت مقایسه سرچ کنسول-جنرال سئو

نکته مهم: چون سئو، کار یک روز و دو روز نیست عملا قسمت روز گذشته و 7 روز گذشته برای شما زیاد کارایی ندارد و شما باید یک ماه گذشته و 3 ماه گذشته را همیشه مورد بررسی قرار دهید و اگر کارفرما گزارش کار خواست گزارش 28 روز گذشته را باید بدهید.

چهار قسمت مهم نمودار سرچ کنسول

یکی از مهم ترین قسمت های آموزش سئو بخش نمودار سرچ کنسول است طبق این نمودار شما اطلاعاتی پیدا می کنید که هیچ ابزار پولی و رایگان این اطلاعات را به این خوبی به شما نشان نمی دهد. پس این قسمت را به خوبی به یاد داشته باشید.

چهار قسمت مهم سرچ کنسول-جنرال سئو

همان طور که در عکس بالا مشاهده می کنید در قسمت نمودار چهار کادر مربعی داریم که هر کدام آماری و ارقامی به ما نشان می دهد که این اطلاعات به شرح زیر می باشد:

  • Total clicks این قسمت میزان کلیک ها یعنی ورودی ها و بازدید کننده های سایت شما را که به صورت مستقیم از گوگل وارد سایت شما شده اند را نشان می دهد. (طبق همان بازه زمانی که شما مشخص کرده اید)
  • Total impression (توتال ایمپرشن) میزان دیده شدن شما را در نتایج گوگل نشان می دهد. میزان دیده شدن یعنی به عنوان مثال شما کلمه خرید گوشی را داخل گوگل سرچ می کنید و در صفحه نتایج گوگل شما چندین سایت را مشاهده می کنید در این جا شما چند سایت را همزمان دیده اید یعنی تمامی این سایت ها 1 ایمپرشن برای آن ها ثبت شد. اما شما فقط داخل یکی از آن نتایج مثلا لینک 1 کلیک می کنید و سایت لینک 1 علاوه بر 1 ایمپرشن 1 ورودی هم برای آن ثبت شد که ورودی را قسمت Total clicks سرچ کنسول به شما نشان می دهد.
  • Average ctr این قسمت میزان نرخ کلیک سایت شما را نشان می دهد. یعنی به عنوان مثال شما روزانه 100 تا ایمپرشن دارید. یعنی 100 بار داخل صفحه نتایج گوگل توسط کاربران دیده شدید اما از این 100 بار فقط 10 بار روی سایت شما کلیک شد و 10 تا ورودی برای سایت شما ثبت شد. خب حالا نرخ کلیک شما شد 10 در صد! (البته چون تعداد صفحات شما زیاد است میانگین نرخ کلیک شما را نشان می دهد مگر این که یک صفحه را به صورت مجزا بررسی کنید) امیدوارم منظورمو راحت گفته باشم.
  • Average position این قسمت پوزیشن و موقعیت شما را داخل نتایج گوگل نشان می دهد. به عنوان مثال به شما می گوید در این بازه زمانی میانگین صفحات شما در چه جایگاهی درگوگل قرار دارد و با یک عددی نشان می دهد. مثلا عدد 5 را نشان داده است یعنی میانگین صفحات شما حدودا صفحه اول و لینک 5 قرار دارد.

آموزش سئو آپدیت دوم قسمت ششم سرچ کنسول (140/02/11)

امیداورم تا اینجای سرچ کنسول تمامی موارد را با دقت مطالعه کرده باشید. سرچ کنسول یکی از مهم ترین ابزارها برای شما است پس هر چه اطلاعات بهتر و دقیق تری نسبت به این ابزار داشته باشید موفقیت بیشتری به دنبال خواهید داشت. به همین دلیل ما در آموزشد سئو اهمیت زیادی به آن داده ایم.
از قسمت نمودار که رد بشیم در کادر زیر آن، مطابق عکس یک سری اطلاعات می بینیم که تک تک آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

blank

  • Queries: کوئری ها، وقتی روی آن کلیک میکنیم یک سری کلمات به ما نشان می دهد این کلمات، دقیقا همان کلماتی است که کاربران در حال سرچ آن هستند و شما از این قسمت به راحتی متوجه خواهید شد که کاربران چه چیزی را سرچ می کنند تا شما را پیدا کنند. شناخت این کلمات و استفاده آن در صفحات مربوط به خودش می تواند کمک زیادی به رشد صفحات شما کند.
  • Pages: پیج همان صفحات سایت شما است که اگر روی آن کلیک کنید یک سری آدرس ها که مربوط به صفحات سایت شما است را نشان می دهد با این قسمت شما می توانید متوجه شوید کدام صفحات شما ورودی و یا ایمپرشن بیشتر یا کمتری دارد و کدام صفحات اولویت سئو را دارد.
  • Countries: این گزینه کشورهایی را نشان می دهد که شما از آن ها ورودی دارید.
  • Divices: این گزینه به شما می گوید که ورودی های شما در سه نسخه موبایل، ویندوز و لب تاپ چگونه است. می توانید متوجه شوید بیشترین ورودی های شما از کجا هستند و تست بزنید در نسخه موبایل و… به خوبی نشان داده می شود.
  • Search Appearance: در این قسمت ویژگی هایی مربوط به نتایج جستجو را به ما نشان می دهد.
  • Date: در این قسمت تاریخ ها را نشان می دهد که می توانید اطلاعات مربوط به ورودی، ایمپرشن و… در فلان تاریخ را به عنوان مثال مشاهده کنید.

بخش discover در سرچ کنسول

بخش discover در سرچ کنسول

در قسمت performance بخش دیگری وجود دارد به نام discover، این قسمت برای تمامی وب سایت ها فعال نیست و گوگل برای هر وب سایتی که تشخیص بدهد شرایط لازم را برای این قسمت دارد فعال می کند. در واقع بعد از فعال شدن این قسمت بعضی از نتایج صفحات گوگل در قسمت پیشنهادات گوگل دیده می شود. حتما گاهی مرورگر خود را باز کرده اید با  صفحه ای مانند زیر برخورد کرده اید این همان دیسکاور گوگل است که می تواند ورودی بسیار زیادی را به سمت سایت شما منتقل کند.

دیسکاور گوگل- جنرال سئو

بخش indexing در گوگل سرچ کنسول

بخش indexing در گوگل سرچ کنسول-جنرال سئو

در این بخش قسمت هایی از سایت شما که ایندکش شده اند و یا این که به دلایلی ایندکس نشده اند را مشخص می کند

4 قسمت را در این جا مشاهده می کنید که به شرح زیر است.

  • Pages: تمای صفحاتی که ایندکس شده اند و یا به دلایلی ایندکس نشده اند را در این قسمت مشاهده می کنید.
  • Video pages: مربوط به ویدیوهای سایت شما است که در صفحات مختلف دیده می شود که در اینجا وضعیت ایندکس شدن یا نشدن آن را می توانید مشاهده کنید. (در این قسمت ویدیوهایی که در سرور شما آپلود شده است را ثبت میکند و ویدیوهایی که در آپارات یا یوتیوب هستند و فقط داخل سایت پخش آنلاین دارند را بررسی نمی کند)
  • Sitemap: این قسمت بسیار مهم است و حتما باید از طریق این قسمت سایت مپ (نقشه سایت) خود را که در جلسات پیش آموزش دادیم را به ثبت برسانید. از طریق سایت مپ سرچ کنسول، آدرس سایت مپ خود را ثبت می کنید و تمام.
  • Removals: از طریق این قسمت می توانید برخی از صفحات خود را به صورت موقت از نتایج جستجو حذف کنید.

آموزش سئو آپدیت سوم قسمت ششم سرچ کنسول (1402/02/24)

سرچ کنسول دارای چند بخش دیگر است که شما به عنوان متخصص سئو باید به آن آشنایی داشته باشید. در این قسمت از آموزش سئو ادامه بخش سرچ کنسول گفته می شود. بعد از قسمت indexing بخش دیگری در سایت وجود دارد به نام (Experience) به معنای تجربه، یعنی تجربه کاربرانی که وارد  صفحات شما می شوند چگونه است؟ به لحاظ سرعت، ریسپانسیو بودن، تجربه کاربر در موبایل و… که یک سئو کار باید تمامی صفحات را به گونه ای بچیند و یا این که به طراح سایت بگوید اصلاح کند که در نهایت کاربر به سادگی بتواند نیاز خود را در بهترین حالت ممکن برطرف کند و تجربه خوبی از بازدید سایت شما داشته باشد.

در این بخش مطابق عکس زیر شما شاهد 3 قسمت هستید که هر کدام را مورد بررسی قرار می دهیم:

قسمت Page Experience-جنرال سئو

قسمت Page Experience

در این قسمت به صورت کلی سایت شما را مورد بررسی قرار می دهد و هر قسمت را در صورت خوب و بی نقص بودن با کلمه (good) و در صورت مشکل داشتن با کلمه (Failing) مشخص می شود. این قسمت به صورت کلی به شرح زیر است:

  • Core Web Vitals: که خود بخش جداگانه ای برای بررسی در قسمت Experience دارد؛
  • Mobile Usability: این قسمت نیز بخش جداگانه ای در زیر مجموعه Experience دارد؛
  • HTTPS: این قسمت در صورت وجود ایراد در گواهینامه امنیتی، هشدار را به شما نشان می دهد و در صورت بی نقص بودن با کلمه GOOD به شما خوب بودن گواهینامه امنیتی را نشان می دهد. تمامی صفحات شما باید با HTTPS نشان داده شود.

قسمت Core Web Vitals

این قسمت میزان ریسپانسیو بودن (یعنی صفحه داخل موبایل کاملا بی نقص باشد) و سرعت لود صفحات سایت را مورد بررسی قرار می دهد و بررسی آن به شرح زیر می باشد:

  • POOR: به معنای وجود مشکل است که باید بررسی کنید ببینید آیا واقعا مشکل قابل توجهی وجود دارد؛
  • Needs Improvement: به معنای این که صفحه نیازمند بررسی و ارتقا است که اگر ارتقا پیدا کند بهتر است؛
  • GOOD: یعنی همه چی خوب و بدون مشکل است.

قسمت Mobile Usability

این قسمت به طور اختصاصی به بررسی صفحات شما در حالت موبایل می پردازد و در صورت وجود هر گونه مشکل در حالت موبایل به شما هشدار می دهد و عموما رتبه بندی و اطلاع از وضعیت به دو صورت است که به شرح زیر می باشد:

  • Usable: قابل استفاده و بدون مشکل؛
  • Not Usable: غیر قابل استفاده و همراه با مشکل.

قسمت enhancement سرچ کنسول

Enhancement به معنای افزایش و ارتقاء می باشد به این معنا که بهبود و ارتقاء صفحات شما سبب می شود گزارشاتی در این بخش به نمایش درآید. از آن جا که این قسمت مربوط به رشد شما می باشد خوب است در مورد این بخش از سرچ کنسول بیشتر بدانید.

این بخش با توجه به قدمت سایت و کیفیت سایت شما ممکن است قسمت های مختلفی داشته باشد که به بررسی برخی از آن ها می پردازیم:

Breadcrumbs: برد کرامپ همان طور که در ابتدای آموزش سئو از آن صحبت کردیم سلسله مراتب سایت شما را نشان می دهد. یعنی کاربر الان در چه موقعیتی قرار دارد. به عنوان مثال به عکس زیر دقت کنید:

بردکرامپ-جنرال سئو

زمانی که برد کرامپ سایت شما فعال شود گزارش آن را از سرچ کنسول می توانید دریافت کنید.

قسمت FAQ سرچ کنسول

زمانی که شما حتی برای یکی از مقالات خود بخش سوالات متداول (FAQ) را فعال کردید این بخش به سرچ کنسول شما اضافه می شود و میتوانید گزارش آن را مشاهده نمایید که کدام یک از صفحات شما دارای این بخش است.

بخش rewiew snippets در سرچ کنسول

این بخش زمانی فعال می شود که کاربر زیر برخی از محصولات شما کامنت بگذارد و امتیاز به شما بدهد. هر امتیازی داده شود گوگل بعد از مدتی این بخش را به سرچ کنسول شما اضافه می کند و می توانید گزارش آن را در این قسمت مشاهده کنید.

بخش Sitelinks Searchbox

زمانی که شما جستجوی پیشرفته داخلی در سایت خود را ایجاد کردید و بدون نقص کاربر می توانست داخل سایت شما به جستجو بپردازد. در نتایج گوگل هم زیر سایت شما یک کادر جستجو نشان داده می شود که کاربر می تواند قبل از ورود به سایت شما در نتایج سایت شما به جستجو بپردازد. بعد از فعالسازی این قسمت گزارش آن را می توانید در قسمت Sitelinks Searchbox در سرچ کنسول خود مشاهده کنید.

نکته: ممکن است گزارش هر کدام یک از موارد فوق را داخل سرچ کنسول داشته باشید اما در نتایج گوگل نشان داده نشود به عنوان مثال شما بخش FAQ را برای مقالات خود فعال کردید و گزارش آن را هم در سرچ کنسول مشاهده کردید اما هنوز داخلف نتایج گوگل سوالات متداول را مشاهده نمی کنید. تمامی اقداماتی که شما انجام می دهید الزاما قرار نیست داخل نتایج گوگل نیز دیده شود. در نهایت به نمایش در آمدن بخش های فوق که گفته شد منوط به تصمیم نهایی گوگل است و یا این که کمی بیشتر صبر کنید تا برای شما هم در نتایج گوگل ایجاد شود.

آموزش سئو آپدیت چهارم قسمت ششم سرچ کنسول (1402/02/31)

در این قسمت از آموزش سئو بخش سرچ کنسول تمامی قسمت هایی که لازم است بدانید را گفتیم و حتی مواردی که برای شما به عنوان سئو کار می تواند مهم تر باشد را نیز مشخص کردیم. الان دیگه شما میدونید که با سرچ کنسول چه کاری باید انجام دهید و به عنوان یک سئو کار این ابزار مهم را به خوبی شناختید.

دو بخش دیگر در سرچ کنسول وجود دارد که لازم است بدانید.

بخش links در سرچ کنسول

بخش links در سرچ کنسول

در بخش links شما می توانید تمامی لینک های داخلی و خارجی در سایت خود را مشاهده کنید که از چه سایت هایی بک لینک گرفته اید و یا در لینک سازی داخلی خود بیشتر به چه صفحاتی لینک داده اید.

بخش External links: تمامی لینک های خارجی به سایت و صفحات شما را نمایش می دهد؛

بخش Internal links: تمامی لینک های داخلی به سمت صفحات سایت شما را نشان می دهد؛

در این دو بخش بیشترین صفحاتی که لینک گرفتند را می توانید مشاهده کنید و حتی در قسمت لینک های خارجی می توانید ببینید که چه سایت هایی بیشتر از همه به شما لینک داده اند  و روی چه کلماتی بیشتر از همه لینک گرفته اید.

بخش Settings در سرچ کنسول

یکی از بخش های مهم در سرچ کنسول بخش Settings است که ممکن است در زمان پروژه گرفتن از کارفرما بخواهید که دسترسی کامل سرچ کنسول سایت خود را به شما بدهد اما اگر کار فرما این کار را یاد نداشته باشد این کار را همان جا به شما می سپارد و شما باید به خوبی این کار را انجام دهید.

دسترسی مورد نیاز شما به عنوان سئوکار باید دسترسی فول به سرچ کنسول باشد. ما در این جا بررسی می کنیم که چگونه دسترسی سرچ کنسول را به ایمیل دیگری بدهیم که علاوه بر مالک، شخص دوم نیز دسترسی کامل به سرچ کنسول داشته باشد.

به عکس زیر دقت کنید در صورتی که با ایمیل مالک وارد سرچ کنسول شوید می توانید با کلیک بر روی Users and Permissions وارد صفحه ای شوید که ایمیل هایی را که به سرچ کنسول دسترسی دارند مشاهده کنید.

بخش setting در سرچ کنسول

با کلیک بر روی دکمه add user می توانید یک ایمیل وارد کنید و در قسمت Permission سه گزینه وجود دارد که به ترتیب توضیح می دهیم:

ایجاد دسترسی برای ایمیل دیگر در سرچ کنسول-جنرال سئو

سرچ کنسول قسمت add user-جنرال سئو

Owner: این گزینه مالکیت است که اگر روی این گزینه قرار دهید می توانید تمامی دسترسی ها را برای تمامی دامین ها به ایمیل جدید بدهید؛

Full: این گزینه که گزینه مورد نیاز شما است و شما این نوع دسترسی را نیاز دارید، یعنی این که تمامی دسترسی های دامین فعلی که بر روی آن قرارداد بسته اید  را می توانید در ایمیل خود داشته باشید؛

Restricted: این گزینه دسترسی محدود به برخی از بخش های سرچ کنسول را به ایمیل شما می دهد. این زمانی استفاده می شود که شما بخواهید دسترسی محدود به ایمیل بدهید به دلیل این که اعتماد بالایی به آن ندارید.

خب بخش سرچ کنسول به اتمام رسید. تا اینجای آموزش سئو بخش های مهمی از سئو را به صورت رایگان یاد گرفتید و می توانید سئوی یک سایت را شروع کنید.

آموزش سئو آخرین قسمت مهم، بررسی خطاهای سایت و ریدایرکت ها

تا حالا شده یک سایتی رو باز کنید و با خطا رو به رو بشید و سایت مورد نظر برای شما به هر دلیلی باز نشود؟ خب در اکثر اوقات برای شما مهم نبوده و بلافاصه یک سایت دیگر رو سرچ کرده اید و به هدفتون رسیده اید. نکته مهم این جا است اون سایت قبلی کلی کاربر رو داره از دست میده که هیچ! گوگل هم متوجه میشه این یک سایتی است که کاربران دوسش ندارن و بلافاصله بیرون میان، پس تاثیر منفی بر روی سئوی کل سایت گذشته می شود.

الان شما تبدیل به یک سئو کار شدید به محض این که سایت شما دارای خطایی بود باید خطا را بشناسید و سریعا برطرف کنید. این خطاها در طول مسیر به سراغ شما می آیند و شما باید با حفظ خونسردی و شناخت خطاها آن ها را برطرف کنید. در این قسمت انواع خطاها را خواهید شناخت.

انواع خطاهای مرتبط به سایت

اگر سایتتون رو بازکردید و با خطاهای خانواده 500 مواجه شدید (501،502،503 و…) این خطاها مربوط به هاست شما است و فقط باید به پشتیباتی هاست اطلاع بدهید تا برای شما رفع کنند؛

خطاهای خانواده 400

خطای 400: مشکل از سمت کاربر و اینترنت می باشد؛

خطای 401: خطای غیر مجاز یعنی شما دسترسی را غیر مجاز کردید و این مورد را خود شما ایجاد کرده اید به عنوان مثال آدرس ورود به پیشخوان وردپرس را غیر مجاز کردید و آدرس برای کاربران با خطای 401 نشان داده می شود.

خطای 403: ورود ممنوع است ممکن است مدیر سایت بخشی را برای مشاهده کاربران ممنوع کرده است؛

خطای 404: رایج ترین خطا است که در طول مسیر سئو زیاد با آن مواجه می شوید به معنای آن است که صفحه حذف شده است یا آدرس اشتباه وارد شده است که اگر صفحه سایت شما به هر دلیلی حذف شده است باید بررسی کنید و اقدامات لازم را انجام دهید.

گاهی اوقات خطاها با یک رفرش ساده حل می شوند و مشکل عمده ای وجود ندارد ولی کلیت این خطاها را باید بشناسید به همین دلیل در آموزش سئو آن ها را گفتم.

رفع خطای 404 با ریدایرکت

گفتیم خطای 404 رایج ترین خطا است و در طول مسیر سئو زیاد با آن سرکار دارید به همین دلیل باید صفحاتی که حذف می شوند را ریدایرکت کنید یعنی آن صفحه را به طور کامل انتقال دهید به صفحه ای دیگر به طور مثال اگر من صفحه آموزش سئو را حذف کنم و آن را ریدایرکت کنم به صفحه اصلی جنرال سئو، هر کسی آدرس صفحه آموزش سئو را باز کند صفحه اصلی جنرال سئو باز می شود.

حالا خوب است با انواع ریدایرکت آشنا شوید. انواع ریدایرکت به شرح زیر می باشد:

  1. ریدایرکت 301: بیشترین نوع ریدایرکتی که شاید در طول مسیر سئو انجام دهید و به معنای آن است که صفحه مورد نظرمنتقل می شود به صفحه جدید و تمام اعتبار صفحه هم منتقل می شود؛
  2. ریدایرکت 302: انتقال کاربر از صفحه مد نظر به صفحه ای دیگر به مدت محدود و بدون انتقال اعتبار؛
  3. ریدایرکت 307: انتقال موقت (تفاوتش با 302 مربوط به سازگاری با نسخه پروتکل امنیتی است)؛
  4. ریدایرکت 410: صفحه حذف شده و از گوگل درخواست می کنید که او هم حذف کند؛
  5. ریدایرکت 451: حذف صفحه به دلایل امنیتی بوده و از گوگل هم درخواست می کنید که از نتایج حذف کند؛

نحوه انجام ریدایرکت در وردپرس

در سایت وردپرسی ریدایرکت به سادگی انجام می شود. در صورتی که از افزونه یوست سئو نسخه پولی آن استفاده می کنید گزینه تغییر مسیر در آن فعال است و بعد از انتخاب نوع ریدایرکت، در کادر اول آدرس صفحه حذف شده و در کادر دوم آدرس صفحه جدید که می خواهید به آن صفحه کاربران منتقل شوند را وارد می کنید.

در صورتی که افزونه یوست سئو شما این قابلیت را ندارد از افزونه Redirection استفاده کنید. نحوه استفاده از این افزونه دقیقا مانند توضیحات افزونه یواست سئو می باشد.

 

آموزش سئو به اتمام رسید طبق این آموزش شما می توانید سایت خود را سئو کنید و از گوگل ورودی بگیرید. ما به همین روش سایت های زیادی را سئو کردیم و هم اکنون در صدر نتایج گوگل هستند نا گفته نماند تجربه در طول مسیر می تواند شما را پخته تر و حرفه ای تر کند. اصول و قواعد سئو در همین موارد خلاصه می شود اما تجربیات شما می تواند قدرت شما را در این حرفه نشان دهد. امیدوارم که توانسته باشم با ساده ترین روش ممکن مطالب و تجربیاتم را بازگو کرده باشم.

هیچ گاه از آموزش دیدن غفلت نکنید و همیشه به روز باشید تا بتوانید بهترین عملکرد را داشته باشید.

این صفحه همیشه در حال به روز رسانی می باشد و نکات مهمی به ان اضافه خواهد شد.

هر گونه سوالی در مورد آموزش سئو دارید در قسمت نظرات بپرسید پاسخ می دهم.

107 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • ممنون از آموزش خوبتون
    مطالبی که در این مقاله فرمودین
    صفر تا صد آموزش سئو هست یا ادامه دارد؟؟

    پاسخ
    • خواهش میکنم. نه آموزش سئو ادامه داره و به صورت هفتگی آپدیت میشه. در طول هفته میتونید هر سوالی که در مورد آموزش دارید بپرسید.

      پاسخ
      • سلام خسته نباشید سئو میتونه کمکی در زمینه پوشاک به کار ما بکنه.ما یک تولیدی بزرگ در سطح مشهد داریم ایا میتونه به پیشرفت کار ما کمک کنه؟

        پاسخ
        • سلام. پوشاک حوزه خیلی پر سرچ و پرفروشی داخل گوگله. قطعا اگر تولیدی دارین یا در زمینه فروش کار میکنین سئو می‌تونه پیشرفت قابل توجهی براتون ایجاد کنه

          پاسخ
    • blank
      بی نام و نشون😉
      مارس 6, 2023 3:16 ب.ظ

      سلام خداقووت بنده تازه با سئو آشنا شدم به نظرتون برای فروش محصولات خوراکی راه انداختن سایت خوبه؟؟

      پاسخ
      • سلام قطعا که بهترین گزینه است نسبت به تمام شبکه‌های اجتماعی.

        نوع محصولاتتون رو بگید تا میزان سرچ ماهیانه اونا رو توسط کاربران داخل گوگل رو بهتون بگم

        پاسخ
  • آموزشتون واقعا ساده و خوبه راحت متوجه میشم.
    فقط یک سوال سایت intodns که گذاشتین برای بررسی خطا من هرچی آدرس سایت میزارم صفحه سفیده اصلا نتیجه رو نشون نمیده؟؟؟

    پاسخ
    • اگه داخل ابزار ادرس سایت رو گذاشتین و سفید نشون داد و نتیجه ای نداد همون آدرس رو به شکل های مختلف بزارید حتما جواب میده نمونه های مختلف آدرس سایت مثل موارد زیر:
      https://jeneralseo.ir/
      jeneralseo.ir
      www .jeneralseo.ir

      پاسخ
      • blank
        علی حاجیان فر
        مارس 6, 2023 4:09 ق.ظ

        سلام حسن جان
        خدا قوت داداش
        ایشالله این حرفه و تخصصی که داری روز بروز پربرکت‌تر و گسترده‌تر بشه
        ما هم از داشتن موفقیت دوستان خوبی مثل شما
        بینهایت خوشحالیم 🌹👑

        پاسخ
        • سلام داداش ممنون از محبتت. انشاالله همگی بهترین نتیجه رو از آموزش سئو داشته باشند

          پاسخ
          • سلام ممنون از توضیحات کامل تون چشام دراومد تا خوندم 😅
            ببخشید یک سوال، بک لینک شامل لینک هایی که در پیام رسان ها مثل تلگرام و ایتا میزاریم میشه؟

          • سلام. از این به بعد سعی میشه از تصویر و ویدیو بیشتر استفاده کنم تا راحت بشید. قسمت به قسمت با آموزش پیش برید براتون راحت تره.
            بله اونا هم به نوعی بک لینک حساب میشه

  • blank
    علی رضوانی
    فوریه 27, 2023 1:57 ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    من نه خودم سایت دارم و نه پروژه دستمه اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم چطوری میتونم آموزش سئو رو یاد بگیرم؟

    پاسخ
    • سلام هیج مشکلی نداره اگر سایت ندارین و یا پروژه دستتون نیست فعلا میتونید در قسمت بررسی ها همین سایت خودمون رو بررسی کنید و موارد تا بتونید آموزش رو یاد بگیرید. ولی خیلی خوبه که کم کم به فکر یک سایت برای خودتون یا کسب و کارتون باشید.
      موارد رو دنبال کنید زیاد طول نمیکشه که پروژه کارفرما دستتون باشه

      پاسخ
  • blank
    عباس دلیری
    فوریه 27, 2023 2:02 ب.ظ

    سلام من یک سایتی دارم در زمینه طب اسلامی و محصولات سلامتی دارم. یکساله سایت رو زدیم و حتی یه دونه فروش هم نداشتیم خواستیم سئوکار بگیرم اما خیلی دستمزدشون بالا بود برامن که فعلا بودجه ندارم نمیصرفه

    میخواستم بدونم اگه آموزش شما رو اجرا کنم به درآمد میرسم؟

    پاسخ
    • سلام بله شما گرون ترین سایت دنیا رو هم بزنی اما سئو روش انجام نشه هیچی ارزش نداره و فروشی برای شما ایجاد نمیکنه. همین آموزش سئو رو به صورت قدم به قدم بهتون میگم پیش برید مطمئن باشید سایتتون به زودی تو نتایج گوگل دیده میشه و ورودی هاتون رو میبینید

      پاسخ
      • blank
        محمد جواد اله مرادی
        مارس 6, 2023 2:54 ب.ظ

        سلام و عرض ادب.

        بسیار ممنونم از توضیحات دقیقتون

        پاسخ
        • سلام خواهش میکنم امیدوارم که آموزش سئو رو به بهترین نحو ممکن اجرا کنید و نتیجه های مطلوبشو ببینین

          پاسخ
  • عشق و نور بر شما .ممنونیم

    پاسخ
    • سلام ممنون از لطف شما امیدوارم آموزش سئو رو تونسته باشم خیلی ساده و مفید براتون گفته باشم

      پاسخ
  • سلام استاد. بنده میخوام سایت بزنم اما نمیدونم .چطور میشه راهنماییم کنید

    پاسخ
    • سلام برای راه اندازی سایت شما نیاز به خرید هاست و دامین و یه قالب آماده دارین

      به زودی آموزش راه اندازی سایت رو تو نیم ساعت میزارم داخل سایت

      پاسخ
  • سلام برای ساخت سایت باید چکار کنیم از کجا یاد بگیریم

    پاسخ
    • سلام اگر قبل از آموزش سئو میخواین برای خودتون سایت راه اندازی کنید
      نیاز به خرید هاست + دامین + قالب آماده دارین
      راه اندازی سختی نداره

      پاسخ
  • ببخشید بنده نه برنامه نویسی بلدم نه سایت دارم نه پروژه ای
    با این حال منم میتونم از آموزشتون استفاده کنم؟

    پاسخ
  • چقدر وقت میگیره انجام یه پروژه؟
    آخه طلبه ام خیلی حجم درسا بالاست هر روز هفته چهار ساعت کلاس داریم بجز پنج شنبه و جمعه ها
    یعنی خیلی زور بزنم شاید روزی دو ساعت بتونم وقت بزارم تازه ممکنه بعضی روز هم نشه همین یکی دو ساعتو هم وقت بزارم

    پاسخ
  • انجام کار سئو سیستم بالا میخواد؟
    کامپیوترم سیستمش پایینه

    پاسخ
  • لازمه انگلیسی بلد باشیم؟

    پاسخ
  • سلام بزرگوار ممنون خدا خیرتون بده
    نیخواستم بدونم تو انواع کلمات کلیدی قسمت کلمات کلیدی طولانی چرا فروش بیشتری وجود داره

    پاسخ
    • سلام سلامت باشید
      دقیقا نکته کلیدی همین جا است. به عنوان مثال مخاطب زمانی که سرچ میکنه (کفش) یا (خرید کفش) احتمال این که فقط بخواد مدل های مختلف کفش رو ببینه و یا این که فقط قیمت ها رو بررسی کنه وجود داره یعنی ممکنه قصد خرید نداشته باشه و فقط دنبال یه بررسی و مشاهده تصاویره!
      همین مخاطب زمانی که سرچ میکنه (خرید کفش مردانه اسپرت سفید نایک) قطعا قصد خرید این مدل کفش رو داره یعنی این مخاطب برند نایک، مدل کفش و حتی رنگش رو انتخاب کرده پس احتمال خرید این مخاطب خیلی بیشتر از مخاطب اوله
      به همین دلیل شما با پیدا کردن کلمات طولانی که مخاطبان سرچ می کنند و سئو کردن آن ها میتونین فروش خیلی خوبی را داشته باشید.

      کلمات طولانی معمولا سئو آسون تری داره و در صد فروش هم براش بیشتره

      پاسخ
  • رسیدن به اون حد از تخصص که افرادی برا هر ساعت یک میلیونو خورده ای حقوق می گیرن چقدر باید زحمت کشید و چندساله میشه به اون حد از مهارت و درآمد رسید؟

    پاسخ
    • سلام. اون قسمت برای گرفتن پروژه های خارج از کشور که بعد از یادگیری کامل سئو باید زبان انگلیسی هم بلد باشید.

      البته متخصصین سئو برای یک ساعت مشاوره داخل ایران هم حداقل یک میلیون پول میگیرن

      پاسخ
  • تو آموزش چقدر با وردپرس آشنا می شیم؟

    پاسخ
  • میشه آموزشها رو بصورت فیلم کوتاه
    و از صفر تا صد قرار بدهید

    پاسخ
  • سلام خدا خیرتون بده، هرکسی کار شما را نمیکنه

    پاسخ
  • خیلی عالیه استاد . ان شالله همین طور پر قدرت پیش بریم

    پاسخ
    • ممنون از نگاهتون. پرقدرت ادامه میدیم تا بهترین نتایج رو ببینید

      پاسخ
      • blank
        ف. ملاکاظمی
        مارس 8, 2023 12:59 ب.ظ

        سلام خوشحالم که با کانال و آموزش های خوب شما اشنا شدم و میتونم استفاده کنم.
        این دوره چقدر طول میکشه و آیا این دوره آموزشی کامل هست و بنده با این آموزش ها سئو را بطور کامل یاد میگیرم؟

        پاسخ
        • سلام شما لطف دارید

          برنامه ریزی دوره به صورتیه که صفر تا صد رو به طور کامل آموزش میدم که بهترین نتیجه رو بتونید بگیرید

          پاسخ
  • سلام
    میشه تو کانال چنتا فیلتر شکن برا دسکتاپ و اندروید بزارین
    جواب نمیده هیچ فیلتر شکنی

    پاسخ
    • سلام من خودم اشتراک میخرم ماهانه. تو رایگان ها سایفون همیشه برام جواب میداد شما هم امتحان کنید

      پاسخ
  • سلام
    کار بسیار جالب و خلاقانه ایست.
    خداقوت

    پاسخ
    • ممنون سلامت باشین امیدوارم آموزش سئو تا اینجا براتون مفید و آسون بوده باشه

      پاسخ
  • خیلی عالی

    پاسخ
  • عالی بود واقعا استفاده کردم
    به امید موفقیت های هرچه بیشتر

    پاسخ
  • سلام…
    ان شاالله که موفق و سلامت باشید…
    چطور باید یاد گرفت آموزشو؟؟

    پاسخ
    • سلام ممنون از شما‌. قسمت به قسمت پیش برید در نهایت تبدیل به یک سئو کار میشید

      پاسخ
  • blank
    علی خیشوند
    مارس 6, 2023 3:00 ب.ظ

    سلام، خدا خیرتون بده

    پاسخ
  • سلام و عرض ادب
    ممنون از اطلاعات خوبتون بابت سئو و آموزش سئو

    پاسخ
    • سلام خواهش میکنم. انشاالله که آموزش براتون مفید باشه و بهترین ها رو رقم بزنید

      پاسخ
  • سلام.بهتر از این میشه توضیح داد که بهتر متوجه قضیه بشیم .مثلا در عمل هنوز کار نکردیم که ببينيم سئو چطوریه؟

    ولی کارتون عالیه . از اینکه دارید به نوجوانان و نوانان خدمت میکنید،احسنت و باریکلا دارید

    پاسخ
    • سلام و احترام. ممنون از توجه شما.

      برای آموزش سئو سعی کردم تا جایی که امکان داره ساده نویسی انجام بشه. با این حال هر قسمتی نامفهوم بود یا نیاز به توضیح بیشتر داشت بپرسید به طور کامل پاسخ میدم

      پاسخ
  • سلام علیکم
    ممنون از آموزش خوبتون

    پاسخ
  • محشرید بابا

    پاسخ
  • سلام.وقت بخیر
    لطفا آموزش حرفه ایه درست کردن سایت رو بزارید تو برنامتون..چون تا زمانی که ما سایت نداشته باشیم،عملا سئو به کارمون نمیاد.

    سپاسگزارم.

    پاسخ
    • سلام. برای یادگیری سئو نیاز به یادگیری طراحی سایت نیست فقط باید بتونید با سایت کار کنید که در طول آموزش سئو توضیح داده میشه.

      ولی اگر سایت میخواین برا خودتون راه بندازین خیلی خوب و سئو رو روی سایت خودتون پیاده کنید.

      به زودی آموزش راه اندازی سایت رو تو یک جلسه آموزش میدم

      پاسخ
  • سلام
    وقت بخیر
    انتخاب هاست و دامین هم در سئو اثر داره؟
    برای بهتر دیده شدن باید تمام متن های سایت رو خودمون بنویسیم؟ اگه کپی کنیم اثر سوء داره؟

    پاسخ
    • سلام انتخاب هاست روی سئو به صورت غیر مستقیم می‌تونه تاثیر گذار باشه چون سرعت لود و در دسترس بودن همیشگی سایت مهمه.
      نوع دامین مثل com , ir, org و… در سئو تاثیر نداره ولی انتخاب نام دامین می‌تونه به اندازه خودش تاثیر داشته باشه.

      در نهایت تاثیر اصلی عملکرد شما روی سایته که از همه مهمتره

      پاسخ
  • سلام عیدتون مبارک
    بهتون تبریک میگم خوب شفاف توضیح دادید.
    ولی من الان سایت ندارم باید سایت داشته باشم که بعد بتونم افزایش رتبه در گوگل را عملیاتی کنم.

    پاسخ
    • سلام مشکلی نیست میتونید آموزش رو یاد بگیرید و موارد لازم رو انجام بدین. به زودی آموزش راه اندازی سایت رو بهتون آموزش میدم

      پاسخ
  • سلام من نیازمند یک پایگاه یا وبگاه هستم خوب بود اول اونو توضیح می دادین

    پاسخ
  • blank
    فاطمه زهرا ملاکاظمی
    مارس 8, 2023 12:11 ب.ظ

    سلام خوشحالم که با اموزش های شما اشنا شدم و میتونم استفاده کنم.سپاس فراوان

    پاسخ
    • سلام خواهش میکنم امیدوارم آموزش سئو رو با دقت پیش ببرید و موفق بشید هر گونه سوالی بود در خدمتم

      پاسخ
  • میشه بفرمایید طریقه کار با این سایتا(سون هاست و نت افزار و…) چطوره؟

    پاسخ
    • سلام این دو سایتی که گفتین فروش هاسته که مربوط به راه اندازی وب سایته و آموزش خاصی نداره.

      پاسخ
  • میشه بفرمایید طریقه کار با این سایتا(سون هاست و نت افزار) چطوره؟

    پاسخ
  • سلام آقای واحد میشه بفرمایید طریقه کار با این سایتا(سون هاست و نت افزار) چطوره؟

    پاسخ
  • blank
    فاطمه بخشی
    مارس 14, 2023 7:41 ق.ظ

    سلام من سه جلسه آموزش سئو را مطالعه کردم راه اندازی سایت را بلد نیستم و منتظر آموزشتون در این زمینه هستم، علاقه مند کارآموزی در زمینه تولید محتوا هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    متشکر از آموزش خوبتون

    پاسخ
    • سلام خیلی هم عالی، به زودی آموزش راه اندازی سایت رو به صورت ویدیویی میزارم.

      برای کارآموزی تولید محتوا شماره تماس بزارین تا داخل گروه عضوتون کنم

      پاسخ
  • blank
    فاطمه بخشی
    مارس 14, 2023 9:33 ق.ظ

    سلام من سه جلسه آموزش سئو را مطالعه کردم راه اندازی سایت را بلد نیستم و منتظر آموزشتون در این زمینه هستم
    متشکر از آموزش خوبتون

    پاسخ
  • blank
    بی بی رقیه حسینی
    مارس 14, 2023 7:35 ب.ظ

    آموزش های خیلی عالی است به صورت ويدئو و متنی ارائه می شد بهتر می شد

    پاسخ
  • blank
    فاطمه بخشی
    مارس 14, 2023 7:50 ب.ظ

    سلام من قول میدم آموزش های شما را کامل ببینم و از این شغل پردرآمد استفاده کنم
    متشکر از شما با آموزش خوبتون

    پاسخ
    • سلام خیلی عالی اگر تصمیم خودتون رو گرفتین حتما موفق میشید همراهتون هستم تا بهترین نتایج رو ببینید.

      پاسخ
  • سلام میخام تولید محتوا انجام بدم میشه داخل گروه تون اد کنید

    پاسخ
    • سلام اول آموزش رو به طور دقیق ببنید بعد داخل پیام رسان برای دوره کارآموزی پیام بدین

      پاسخ
  • سلام آموزشها خیلی عالی هست اگه ممکن باشه تمرین هم داده بشه من سایت ندارم وئدئو تولید محتوی هم عالی بود خدا خیر تان بدهد

    پاسخ
  • سلام من یه سایتی رو بررسی میکردم که هم اعداد packet loss و هم همه اعدادش تو ابزار uptimerobot.com، علتش از چی میتونه باشه و چجوری میشه برطرفش کرد؟

    پاسخ
    • سلام برای بررسی از همون قسمت اسکرین شات بگیرید و به پشتیبانی هاست اطلاع بدین در صورت جدی بودن خطا براتون برطرف میکنه

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست