سئو تکنیکال چیست + تکنیک های حرفه ای

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. آموزش
  4. chevron_right
  5. سئو تکنیکال چیست + تکنیک های حرفه ای

سئو تکنیکال چیست؟

سئو تکنیکال یعنی ما سایت را آماده می کنیم برای بهتر دیده شدن. بسیاری از سئو کارها و یا مدیران کسب و کار به این مسئله بی دقت هستند. در صورتی که سئوی تکنیکال قدم اول برای انفجار سایت شما از بازدید کننده ها است.

متاسفانه خیلی از افراد به دلیل ناآگاهی از تمام جوانب سئو از بعضی بحث ها غافل می شوند در صورتی که سئو همانند تکه های پازل است که اگر درست چیده شود نتیجه آن بسیار جذاب و لذت بخش است.

ما در این مقاله به طور کامل و جامع به بحث سئو تکنیکال می پردازیم  و در نهایت به شما تکنیک هایی آموزش خواهم داد که در هیچ جا ندیده باشید. طوری که نتیجه بسیار لذت بخشی برای شما داشته باشد و از کار خود نهایت رضایت را داشته باشید.

آموزش سئو تکنیکال بسیار مهم است و اگر شما قصد دارید به سئو و آموزش سئو بپردازید به هیچ عنوان از سئو فنی سایت به راحتی عبور نکنید. ما به شما به صورت قدم به قدم سئو تکنیکال را آموزش می دهیم که با اجرای آن نتیجه فوق العاده را به سرعت خواهید دید.

پس حتما موارد مهم را یاد داشت کنید و همین امروز به اجرای آن بپردازید و نتیجه را در بخش نظرات به من بگویید.

سئو تکنیکال شامل چه مواردی می شود

  1. ظاهر سایت
  2. ساختار سایت
  3. بهینه سازی سایت
  4. نقشه سایت
  5. صفحات 404
  6. برد کرامب breadcrumb یا همان نان ریزه
  7. Structured data کدهایی برای بهینه شدن در نتایج گوگل
  8. افزایش سرعت سایت

تمام سئوی تکنیکال شما شامل موارد فوق است که بعد از بررسی و تکمیل آن تازه می توانید مبحث سئو را در سایت خود پیش ببرید. نترسید سئو تکنیکال نه سخت است و نه ترسناک فقط کمی حوصله به خرج دهید تا نتایج خوبی را بگیرید.

ظاهر سایت

اولین موردی که در سئو تکنیکال می پردازیم ظاهر سایت شما است. زیرا ظاهر سایت ویترین شما است. مغازه شما است. بزارید با یک مثال شروع کنم شما اگر وارد مغازه ای شوید و در آن همه چیز مشخص باشد قیمت محصولات روی آن زده شده باشد، هر چیزی سر جای خودش باشد، دسته بندی و چینش خیلی عالی داشته باشد، ظاهر آن تمیز و مرتب باشد آیا بیشتر رغبت نمی کنید برای خرید تا مغازه ای که کثیف و نا مرتب است و قیمت هیچ چیز مشخص نیست، مدام باید دنبال محصول مورد نظر خود بگردید.

مسلما شما مغازه اولی را انتخاب می کنید من خودم اصلا پامو داخل مغازه دومی نمی گذارم چون وقت من رو الکی می گیرد.

دقیقا سایت شما حکم همان مغازه را دارد. فکر می کنم منظورمو کامل متوجه شدی. ظاهر سایت شما نباید شلوغ پلوغ باشد.

باید هرچیزی سر جای خودش باشد. دسته بندی درستی داشته باشید. فونت مناسبی داشته باشد، بنر و عکس های زیبا و با کیفیتی داشته باشید تا مشتری احساس راحتی در سایت شما کند و رغبت کند مطالب سایت شما را بخواند و به راحتی انتخاب کند.

اگر نمی دانید سایت خود را چگونه مرتب کنید بعضی از وب سایت های خوب را نگاه کنید اگر درگیر تبلیغات نباشند ظاهر خوبی دارند.

سعی کنید از رنگبندی خوبی استفاده کنید مثلا از دو رنگ و یا سه رنگ خوب استفاده کنید که ادغام آن جذابیت و زیبایی خوبی داشته باشد.

در رنگبندی ها شلخته نباشید. صفحه اصلی را خوب و زیبا بچینید و نگذارید به هم ریخته و اعصاب خورد کن باشد.

این صفحه رو کلیک کن به کارت میاد!  آموزش سئو سیر تا پیاز + ترفندهای ناب سئو ❤️

حتی به اندازه تصاویر، اندازه فونت ها و دیگر مسائل دقت داشته باشید.

خود را به جای مشتری بگذارید آیا از ظاهر سایت راضی می شوید؟ به راحتی می توانید به محصولات و مطالب دسترسی داشته باشید؟ اگر این طور است ظاهر سایت تون خوب است به شرط این که با خود صادق باشید.

حتی به نحوه ثبت نام و منوهای سایت خود دقت کنید که دچار بهم ریختگی نباشید و یا ارجاع های الکی به قسمت های غیر مهم نداشته باشد.

ساختار سایت

ساختار سایت در سئو تکنیکال نیز بسیار مهم است. ساختار سایت مربوط به بهینه سازی کدها می باشد. باید کد نویسی قالب شما مرتب و منسجم باشد حتما به هنگام خرید قالب، قالبی را انتخاب کنید که رضایت بسیاری را دنبال داشته باشد. کدها بهینه باشد و بهم ریختگی نداشته باشد.

شما هر روز، به محصولات و مطالب سایت خود اضافه می کنید. باید ساختار سایت شما به هم نریزد. اگر استراتژی نداشته باشید همه چیز به هم می ریزد. دسته بندی ها را مشخص کنید. کدام محصولات و مطالب باید در صفحه اصلی نمایش داده شود. محتواهای قدیمی را مدیریت کنید. محصولات تمام شده را بررسی کنید که اگر قرار نیست دوباره شارژ شود فکری به حالش کنید کنونیکال کنید و یا اقدامی انجام دهید که تاثیر منفی روی سئو سایت نداشته باشد.

همه چیز باید مرتب باشد و تحت مدیریت شما باشد. اگر این طور باشد شما سایتی بسیار عالی دارید.

بهینه سازی سایت

سایت خود را بهینه کنید عکس ها و تصاویر را کم حجم کنید. اگر از ویدیو استفاده می کنید از سرور دانلود استفاده کنید و یا از سرور آپارات بهره ببرید.

نکته: اگر ویدیو زیاد بارگزاری می کنید پیشنهاد می شود از سرور دانلود استفاده شود زیرا استفاده از سرور آپارات گرچه خوب است اما اعتبار ویدیو به صفحه شما منتقل نمی شود.

سایت های وردپرسی به راحتی می توانند با افزونه اسماش پروsmush pro تمامی تصاویر را یک جا بهینه سازی کنید و حجم آن را کم کنید.

افزونه اسماش پرو به قیمت 230 هزار تومان در سایت های مختلف به فروش می رسد ولی شما می توانید از لینک زیر رایگان دانلود کنید.

دانلود رایگان افزونه اسماش پرو ( به دلیل حجم بالای دو مگابایت آپلود نشد در قسمت دیدگاه ها بگویید تا براتون ارسال کنم)

کدها را بهینه کنید. در قسمت افزایش سرعت سایت افزونه هایی را معرفی می کنم که به راحتی کدهای سایت وردپرسی شما را بهینه می کند.

با اجرای این موارد می توانید سایت بهینه مطلوبی داشته باشید.

افزایش سرعت سایت

سرعت سایت شما تعیین کننده است. اگر سرعت سایت شما کم باشد نرخ پرش سایت شما هم زیاد می شود. مثلا خود شما وقتی سایتی را باز می کنید و میبینید مدت زمان طولانی تا باز شدن سایت طول کشید مسلما سریعا خارج می شوید و به سایت دیگری رجوع می کنید.

این جا است که اهمیت سرعت سایت خود را نشان می دهد. در اولین اقدام سایت خود را در Gtmetrix.com  بررسی کنید ببینید سایت شما از نظر سرعت در چه وضعیتی قرار دارد.

بهتر است اول در این سایت ثبت نام کنید بعد سایت را آنالیز کنید زیرا باعث می شود نتیجه درست تری به شما نشان بدهد.

تست سرعت سایت- جنرال سئو

 

تست سرعت سایت با جی تی متریکس- جنرال سئو

کادر سوم LCP سرعت سایت شما است

اما خود شما هم سایت را بررسی کنید f5 بزنید و ببینید سایت شما چند ثانیه زمان می برد چون گاها این سایت ها گرچه که خوب هستند اما دچار خطا می شوند.

این صفحه رو کلیک کن به کارت میاد!  ابزار سئو چیست + معرفی 6 ابزار پرکاربرد سئوکارها

اگر سرعت سایت شما بالای 6 ثانیه بود یعنی سرعت شما وضعیت خوبی ندارد. گرچه که تا 7 ثانیه گفته شده متوسط است و بانس ریت و نرخ پرش بالایی ندارد اما بالای 7 ثانیه افتضاح است و باید فکری به حال سرعت سایت خود کنید.

زیر 4 ثانیه هم که یعنی سرعت سایت شما وضعیت خوبی دارد.

بسیاری از سئو کارها چون فکر می کنند سرعت سایت به آن ها مربوط نیست اصلا پیگیر آن نمی شوند در صورتی که این کاملا اشتباه است زیرا سئوی شما را زیر سوال می برد و آن نتیجه مطلوبی که قرار است بگیرید گرفته نمی شود.

پس اگر می توانید خود سرعت سایت را افزایش دهید و اگر نمی توانید حتما به یک برنامه نویس مراجعه کرده و از او بخواهید سرعت سایت شما را افزایش بدهد.

ولی معمولا سایت های وردپرسی کمی راحت تر است و می توانید سرعت سایت را افزایش دهید. بعد از این که حجم تصاویر خود را با افزونه اسماش پرو کم کردید با دو افزونه دیگر می توانید سرعت سایت خود را به زیر 3 ثانیه بکشانید.

افزونه WP rocket و افزونه wp fastest cash البته افزونه های کش خیلی خوبی دیگری وجود دارد مانند لایت اسپید کش و… که می توانید از آن ها نیز استفاده کنید.

این 2 تا افزونه با قیمت بین 130 تا 200 هزار تومان در سایت های مختلف به فروش می رسد. اما می توانید به صورت کاملا رایگان از طریق لینک زیر دانلود کنید.

دانلود افزونه wp rocket به صورت رایگان ( به دلیل حجم بالای دو مگابایت آپلود نشد در قسمت دیدگاه ها بگویید تا براتون ارسال کنم)

دانلود افزونه wp fastest cash به صورت رایگان ( به دلیل حجم بالای دو مگابایت آپلود نشد در قسمت دیدگاه ها بگویید تا براتون ارسال کنم)

یک نکته به شما بگم اگر سایت شما با قالب وودمارت ساخته شده استفاده از wp rocket بهترین انتخاب است و با استفاده از تنظیمات آن می توانید سرعت سایت خود را بسیار افزایش دهید.

تنظیمات افزونه wp rocket برای قالب وود مارت و افزایش سرعت

شاید شما کار با افزونه راکت وردپرس را بلد نباشید و از آن جا که سرعت سایت برای سئو تکنیکال بسیار مهم است این قسمت را نیز به شما آموزش می دهم.

افزونه wp rocket اگر کار با آن را بلد نباشید بسیار وقت شما را می گیرد و شاید به نتیجه دلخواه خود نرسید.

پیشنهاد می کنم بعد از نصب افزونه دوباره به جی تی متریکس سر بزنید اگر سرعت سایت خوب شد نیازی به تنظیمات نیست و از همان تنظیمات پیش فرض استفاده کنید در غیر این صورت با انجام تنظیمات زیر نتیجه بسیار خوبی در قالب وودمارت بگیرید.

بعد از نصب و فعال سازی افزونه به قسمت تنظیمات افزونه بروید و تنظیمات را مانند تصاویر زیر انجام دهید. این تنظیمات تست شده است و سرعت سایت شما را به شدت افزایش می دهد.

تنظیمات WP ROCET جنرال سئو

افزایش سرغت قالب وودمارت- جنرال سئو

تنظیمات افزونه راکت وردپرس- جنرال سئو

آموزش افزونه کش سایت

افزایش سرعت سایت با افزونه- جنرال سئو

ترفند افزایش سرعت سایت- جرنال سئو

بقیه تنظیمات افزونه به حالت پیش فرض باشد. از سرعت قالب وودمارت خود لذت ببرید.

این افزونه روی قالب های بسیاری جواب می دهد ما این جا روی وودمارت تست کردیم.

تنظیمات افزونه wp fastest cash  برای قالب زفایر و دیگر قالب ها

برای افزایش سرعت  قالب زفایر و دیگر قالب ها می توانید از افزونه wp fastest cash استفاده کنید. البته قبلش از راکت وردپرس استفاده کنید اگر جواب نداد از این افزونه بهره ببرید که قطعا جواب می دهد.

این صفحه رو کلیک کن به کارت میاد!  محتوا نویسی بر اساس سئو + تکنیک انفجاری

این افزونه روی قالب زفایر تست شده و سرعت سایت شما را افزایش می دهد.

بعد از نصب این افزونه مجدد سرعت سایت خود را بررسی کنید اگر جواب نگرفتید سراغ تنظیمات آن بروید و همانند عکس زیر که توسط جنرال سئو تهیه شده است این افزونه را تنظیم کنید.

تنظیمات افزونه WP FASTEST CASH-جنرال سئو

حتما از نتایج راضی خواهید بود.

یک نکته مهم: استفاده از هاست مناسب در سرعت سایت شما تاثیر زیادی دارد در بعضی از موارد به دلیل استفاده از هاست های بی کیفیت همیشه یا در بعضی موارد با افت سرعت همراه هستید. بهتون پیشنهاد می کنم بهترین هاست را برای سیات خود بخرید.

نقشه سایت در سئو تکنیکال

یکی از موارد بسیار مهم استفاده از نقشه سایت در سئو تکنیکال است. سایت شما حتما باید سایت مپ آن فعال باشد در غیر این صورت گوگل نمی تواند به راحتی مطالب سایت شما را پیدا کند.

برای مشاهده سایت مپ خود باید ادرس سایت خود را این گونه سرچ کنید:

Site.ir/sitemap.xml

برای فعال سازی نقشه سایت در سایت های وردپرسی شما می توانید از افزونه یوست سئو (yoast seo) استفاده کنید.

اما من پیشنهاد میکنم از افزونه google-sitemap-generator استفاده کنید چون بسیار حرفه ای و خوب است. اگر حتی از افزونه یوست سئو استفاده می کنید می توانید در قسمت تنظیمات نقشه سایت را غیر فعال کنید و از این سایت مپ بهره ببرید.

صفحات 404 را مدیریت کنید

صفحات 404 سایت خود را مدیریت کنید. ببینید کدوم صفحه شما 404 است آن را حذف کنید و در صورتی که آن صفحه رتبه دارد ریدایرکت کنید روی صفحه اصلی سایتتون.

هر سایتی در طول فعالیت خود با صفحات 404 مواجه می شود اما مدیریت آن خیلی مهم است که چگونه از آن ها بهره ببرید. اگر سایت شما دارای صفحات زیادی است. سعی نکنید تمامی صفحات 404 را اصلاح کنید و عالی باشید.

باید طبیعی عمل کنید و معقولانه وجود تعدادی صفحات 404 در سایت طبیعی است و گوگل هم این موضوع را درک می کند. شما فقط باید از صفحات 404 خوب، که رتبه دارند بهره ببرید و یا این که تعداد آن ها اگر زیاد باشد باید بررسی شود و اصلاح شوند که از آن طرف تبدیل به یک سایت بی خیال از نظر گوگل نشوید.

همیشه معقولانه حرکت کنید.

Breadcrumb برد کرامب یا همان نان ریزه (خرده نان)

برد کرامب چیست؟ حتما تاکنون این نام را از سئو کارها شنیده اید. یکی از نکات مربوط به سئو تکنیکال بردکرامب سایت شما می باشد. برد کرامب در واقع مسیر شما را از صفحه فعلی تا صفحه اصلی را نشان می دهد.

سایت شما چه فروشگاهی و چه غیر آن در هر حوزه ای که باشد باید بردکرامب برای آن داشته باشید.

مسیر برد کرامب معمولا این گونه است: صفحه اصلی > صفحه قبل > صفحه قبل > صفحه قبل > صفحه فعلی

یک نکته: سعی کنید طوری دسته بندی های سایت خود را انجام دهید که مسیر برکرامب بیشتر از 4 یا 5 تا نشود زیرا مسیر طولانی زیاد جالب نیست.

بردکرامب معمولا از نظر گوگل دوست داشتنی است و کاربر هم می داند کجای سایت شما قرار گرفته است و در مسیر سئو باعث افزایش رتبه سایت شما می شود.

افزونه یوست سئو بردکرامب سایت های وردپرسی را فعال می کند.

 

این مقاله ادامه دارد و همیشه آپدیت می شود…

 

8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست